Index / Huis / Hoe een Aeron Chair Fix

Share This Post

Huis

Hoe een Aeron Chair Fix

Ik weet dat je van je Aeron stoel - maar wat doe je als het breekt? Heeft de hoogteverstelling niet werken? Bent u vast op de laagste stand? Heeft de andere controles stoppen met werken? Lees verder om eenvoudige manieren om uw Aeron stoel op te loss

AdvertisementIk weet dat je van je Aeron stoel - maar wat doe je als het breekt?

Heeft de hoogteverstelling niet werken? Bent u vast op de laagste stand?

Heeft de andere controles stoppen met werken? Lees verder om eenvoudige manieren om uw Aeron stoel op te lossen te vinden.

Wat je nodig hebt

  • diverse Hulpmiddelen

    Hamer

    schroevedraaier

De eerste stap is, controleer uw garantie!

Aeron stoelen gebouwd vóór 1998 had een 10 jaar garantie, maar alles gebouwd 1999 en verder wordt geleverd met een volledige 12 jaar garantie op de gehele stoel voor de oorspronkelijke eigenaar.

De datum van aankoop kan worden gevonden op een sticker onder de stoel.

Echter, het zal controleren of u de oorspronkelijke eigenaar, dus als je dat niet bent, of als u buiten de garantie, lees dan verder!Zoek uit wat gebroken is.

Wanneer u een onderdeel fysiek is gebroken, zoals een stoel arm, de lendensteun op de rug, of misschien de rugleuning, moet u het onderdeel te vervangen. Gelukkig Aeron stoelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen, en het is gemakkelijk om vervangende onderdelen kun je op jezelf te vinden.Waar om vervangende onderdelen te vinden.

De beste bron van vervangende onderdelen voor Aeron stoelen ik heb gevonden om eBay te zijn. Er lijkt een flink aantal verkopers verzorgd aan nieuwe onderdelen, evenals een aantal verkopers die zijn afscheid uit oudere stoelen zijn.

Ik heb gemerkt dat ze zeer goed geïnformeerd zijn. Controleer de sticker onder je stoel en noteer de codes. Dan bieden de code om de verkoper op eBay, en zij zullen weten welke stoel je hebt.

Als al het andere faalt, dan kunt u altijd breng uw stoel om een ​​Herman Miller winkel vast te stellen door de profs. Immers, het is een dure stoel waard bevestiging.

Hints

De sticker onder de zitting zal u vertellen de datum van uw stoel was vervaardigd, evenals uw stoel model.

eBay is een goede bron van vervangende onderdelen voor uw Herman Miller Aeron stoel.

Neem de tijd, niet overhaast een oplossing.

Share This Post