Index / tech / Hoe eBay oplichting Car Spot

Share This Post

tech

Hoe eBay oplichting Car Spot

Als het kopen van huishoudelijke artikelen op het internet heeft meer gemeengoed geworden, hebben mensen geprobeerd om grotere dingen online te kopen. Auto's werden zo talrijk op eBay, dat ze al snel hun eigen site kregen - eBay Motors. Het kopen van

Advertisement

Als het kopen van huishoudelijke artikelen op het internet heeft meer gemeengoed geworden, hebben mensen geprobeerd om grotere dingen online te kopen. Auto's werden zo talrijk op eBay, dat ze al snel hun eigen site kregen - eBay Motors. Het kopen van een nieuwe of gebruikte auto via eBay kunnen sneller en gemakkelijker dan winkelen de auto veel, maar er zijn ook enkele oplichting gerund door degenen die bereid om geld van een koper te nemen.

Check out de reputatie van de verkoper. Lees de feedback opmerkingen en kijk naar zijn verleden veilingen om te zien wat hij verkoopt. Zorg ervoor dat hij niet dezelfde auto meerdere keren verkocht of aangeboden dezelfde harde geluk verhaal over en voorbij. Feedback is de eerste stap naar de erkenning van oplichting.

Lees de beschrijving van de auto en zorg ervoor dat je alles begrijpen het. Stel vragen om de conditie van de auto en wat voor soort garantie wordt aangeboden verduidelijken.

Besteed aandacht aan het type van betaling die wordt geaccepteerd. Betalen via de beschermde middelen, zoals een credit card of via PayPal in plaats van een overschrijving van welke aard ook. Scams meestal sprake overschrijvingen.

Afgesneden communicatie met een verkoper die je vertelt dat hij is de verkoop van een goedkope nieuwe of gebruikte auto uit het buitenland en zal het schip aan u, want het is zeer waarschijnlijk een oplichterij. Vergeet niet dat een deal als deze onbetaalbaar voor een verkoper zou zijn en is gewoon te mooi om waar te zijn.

Stap weg van de transactie als de verkoper vraagt ​​je te veel betaalt en vertelt je dat het teveel, plus een aantal, zal worden terugbetaald aan u.

Hints

Gebruik nooit overschrijvingen Western Union bij het kopen van een auto, of iets anders, online. Er is geen manier om te weten wie het van en geenszins gestuurd om het terug te krijgen na het geld van deze methode is verzonden.

Share This Post