Index / Elektronica / Hoe e-mail lezen op de iPhone

Share This Post

Elektronica

Hoe e-mail lezen op de iPhone

Eén van de functies van de iPhone is voor het verzenden en ontvangen email. Veel van de meest gebruikte e-mailprogramma's zijn compatibel met de iPhone. U kunt uw e-mailaccount te synchroniseren van uw computer naar je iPhone. U kunt ook het opzetten

Advertisement

Eén van de functies van de iPhone is voor het verzenden en ontvangen email. Veel van de meest gebruikte e-mailprogramma's zijn compatibel met de iPhone. U kunt uw e-mailaccount te synchroniseren van uw computer naar je iPhone. U kunt ook het opzetten van een nieuw e-mailadres uitsluitend gebruiken met uw iPhone.

Wat je nodig hebt

IPhone

Opzetten van een nieuwe account om e-mail controleren op de iPhone

Tik op de "Mail" optie op de iPhone. De knop heeft een afbeelding van een envelop.

Selecteer het type e-mailaccount dat u wilt toevoegen. Namen van verschillende dienstverleners zijn opgenomen. Raadpleeg de handleiding om te zien die op dit moment biedt e-mail diensten aan de iPhone.

Vul de accountgegevens spaties. Dit omvat uw naam, het e-mailadres dat u hebt gekozen en een wachtwoord dat u hebt gemaakt.

Voer het type server als u wordt gevraagd voor deze informatie. Als u niet zeker bent over wat de server van uw provider gebruikt, contact op met de provider voor hulp.

Controleer en lees je e-mail op de iPhone

Ga naar de e-mailfunctie van de iPhone door het woord te tikken "Mail." Als er nieuwe e-mailberichten, wordt het aantal ongelezen berichten verschijnen op de hoek van de knop "Mail".

Tik op een specifieke map mailbox om de berichten binnen te zien. Er is een kleine blauwe cirkel naast een e-mail die is ongelezen.

Gebruik uw vinger om elke individuele e-mailbericht tikken om het te lezen. Eenmaal binnen een bericht, word je vinden en omlaag knoppen die u kunt gebruiken om in het bericht zelf te scrollen.

Verwijder e-mail door te tikken op hem open. Tik op de prullenbak kan onmiddellijk pictogram na het openen van elk bericht. Een alternatieve manier van verwijderen is om je vinger over het bericht vegen zonder het te openen, en dan druk op de knop "Verwijderen" die verschijnt.

Controleer op nieuwe inkomende e-mail door het aanraken van de "Refresh" knop. Deze knop lijkt op een halve cirkel met een pijlpunt aan de bovenkant.

Open e-mailbijlagen door ze te downloaden naar de iPhone. Een tik downloadt de gehechtheid, en dan zal het zo lang als het is in een erkend formaat te openen. De iPhone ondersteunt een groot aantal verschillende bestandstypen, maar niet allemaal.

Verplaats e-mail tussen mappen in je inbox beter te organiseren. Open het opgegeven e-mail, tik op het pictogram map en selecteert u de mailbox waar u het bericht wilt opslaan.

Hints

E-mail instellingen die u veranderen tijdens het gebruik van de iPhone verblijf op de iPhone. Ze worden niet gesynchroniseerd naar uw computer. Wilt u dezelfde e-mailinstellingen gebruiken terwijl op uw computer, zorg ervoor dat ze op die locatie te wijzigen.

Share This Post