Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe dunner Look in een Toga van de Avond

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe dunner Look in een Toga van de Avond

Op zoek elegant en mooi voor een formele gelegenheid is een probleem voor vrouwen met een weinig gewicht. Een stijlvolle jurk bedoeld hun beste eigenschappen uit te brengen kan eigenlijk hun ergste accentueren. Die vrouwen kan nodig zijn om een ​​aan

AdvertisementOp zoek elegant en mooi voor een formele gelegenheid is een probleem voor vrouwen met een weinig gewicht. Een stijlvolle jurk bedoeld hun beste eigenschappen uit te brengen kan eigenlijk hun ergste accentueren. Die vrouwen kan nodig zijn om een ​​aantal maatregelen te nemen om zichzelf te kijken dun in een avondjurk.

Wat je nodig hebt

avondjurk van uw keuze

body shapewear

Selecteren van de juiste onderkleding. Winkel rond voor de vorm van slijtage die in het kader van de jurk past en niet te laten zien. Wat slijtage vorm ontwerpen zijn gemaakt om te kijken als lingerie.

Hier krijg je een jurk die de kleinste kenmerken van het lichaam, zoals de nek, schouders en rug hoogtepunten. Deze gebieden hebben de neiging om de minst agressieve verouderen en slaan minder vet dan andere gebieden van het lichaam. Off-the-shoulder jurken, halter topjes en backless jurken kan de aandacht weg te trekken uit een grote maag of brede heupen.

Overweeg een jurk met een taille. Dit past trekt net onder de buste. De stof valt soepel over de rest van het lichaam, terwijl tegelijkertijd de nadruk op de dunne functies boven. Het vestigt ook de aandacht van de toeschouwers op het dunste deel van de maag.

Gebruik accessoires om de aandacht weg te houden van probleemgebieden. Blijf zwaarder sieraden op de hals en oren en weg van de armen (die hangen bij de heupen en maag). Beperk de hoeveelheid sieraden, omdat te veel kan de illusie van toegevoegde bulk te geven.

Markeer de buste met onderkleding die push-up en scheiden de borsten. Dit kan de illusie van een dunnere, meer aantrekkelijk lichaam aanwezig.

Draag een up-do. Haar dat hangt over een formele avondjurk kan bulk toe te voegen en letterlijk lijken te verzwaren het lichaam.

Hints

Natuurlijk, dit zijn slechts algemene tips en richtlijnen. Voel je vrij om te mixen en matchen ze als dat nodig is.

Vergeet niet te lachen! Een zelfverzekerde gloed stijgt niet alleen ponden, maar jaren!

Share This Post