Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Dr Martens Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Dr Martens Shoes Reinig

Dr Martens schoenen zijn een waardevolle aankoop, en je wilt ze blijven kijken hun best. Dr Martens zijn anders vanwege de Luchtgeveerde zool ontwikkeld door Dr Klaus Martens van Duitsland in de jaren 1960. Goed gemaakt, zullen deze schoenen met u ee

AdvertisementDr Martens schoenen zijn een waardevolle aankoop, en je wilt ze blijven kijken hun best. Dr Martens zijn anders vanwege de Luchtgeveerde zool ontwikkeld door Dr Klaus Martens van Duitsland in de jaren 1960. Goed gemaakt, zullen deze schoenen met u een tijdje en je wilt dat ze op zoek fris en nieuw voor de komende jaren te blijven.

Wat je nodig hebt

Scotch guard

reinigingsproduct

droge en vochtige handdoeken

tandenborstel

shampoo

Scotch Guard je schoenen. Dit is een beschermende oplossing die de schoenen bestand tegen vlekken en morsen houden. Spray op de Scotch Guard buiten en laten drogen.

Pas uw reinigingsoplossing, zoals afwasmiddel, aan de buitenkant van schoenen. Volledig genieten van de schoenen om een ​​goede coating garanderen. Laat de reinigingsoplossing ten minste 3 minuten.

Gebruik een droge doek en veeg de schoenen om zich te ontdoen van al het vuil te krijgen. Herhaal dit proces tot de boot is vrij van vuil en grimmig.

Reinig het stiksel met natte tandenborstel en een paar druppels shampoo toepassing. Borstel de stiksels krachtig.

Met behulp van een vochtige handdoek veeg de stiksels om alle resterende shampoo te verwijderen.

Hints

Opnieuw toe te passen uw scotch guard na elke paar reinigingen om ervoor te zorgen uw schoenen blijven waterbestendig.

Share This Post