Index / tech / Hoe download ik Vorige Zune-software?

Share This Post

tech

Hoe download ik Vorige Zune-software?

Om media bestanden naar uw Zune-apparaat, moet u de Zune-software op uw computer is geïnstalleerd. Niet alleen heeft deze software kunt u bestanden naar uw apparaat, kunt u ook al uw bestanden af ​​te spelen vanaf uw computer en zelfs toegang tot de

Advertisement

Om media bestanden naar uw Zune-apparaat, moet u de Zune-software op uw computer is geïnstalleerd. Niet alleen heeft deze software kunt u bestanden naar uw apparaat, kunt u ook al uw bestanden af ​​te spelen vanaf uw computer en zelfs toegang tot de Zune Marketplace digitale muziekwinkel. Als u niet tevreden met een update voor de Zune-software, kunt u oude versies van het programma met behulp van het internet te downloaden.

Open uw webbrowser.

Ga naar CNET goed bestand downloaden pagina (zie referenties), Brothersoft.com (zie referenties) of één van de vele andere websites die oude versies van software te archiveren.

Typ "Zune-software" en dan is het versienummer dat u zoekt in de "Zoeken" en klik op 'Zoeken'.

Klik op "Download" op de pagina die op het scherm verschijnt. Dit zal de oudere versie van Microsoft's Zune-software downloaden naar de harde schijf van uw computer.

Share This Post