Index / tech / Hoe download ik foto's van een digitale camera?

Share This Post

tech

Hoe download ik foto's van een digitale camera?

Nadat u uw digitale camera te vullen met foto's, kunt u ze overbrengen naar een computer op te slaan, te bewerken en te delen met andere mensen. Windows importeert foto's van een digitale camera op uw harde schijf, zelfs zonder extra camera software.

AdvertisementNadat u uw digitale camera te vullen met foto's, kunt u ze overbrengen naar een computer op te slaan, te bewerken en te delen met andere mensen. Windows importeert foto's van een digitale camera op uw harde schijf, zelfs zonder extra camera software. Nadat u de foto's van de camera te kopiƫren naar de computer, wist ze van de camera om ruimte voor nieuwe foto's en video's te maken.

Sluit de digitale camera aan op de USB-kabel. Sluit de kabel aan op een USB-poort op de computer. Zet de camera en wacht tot hij aan te sluiten op de computer.

Wacht tot de Windows-dialoogvenster "Auto Play" te openen. Wanneer deze verschijnt, klikt u op "importeren foto's en video's met behulp van Windows." De computer geeft de wizard dialoogvenster import.

Voer een label voor de foto's in de "Tag deze foto's" invoerveld. Een tag is een sleutelwoord dat helpt bij het vinden van de foto's als je later zoeken voor hen. Om twee of meer tags gebruiken voor dezelfde groep van foto's, typt u een puntkomma na elk label om de labels van elkaar te onderscheiden. Gebruik bijvoorbeeld 'bloemen, landschap, de lente. "

Klik op "importeren." Windows kopieert de foto's van de camera naar een nieuwe map en opent de map nadat de import is voltooid. De naam van de map is de huidige datum plus de tag die u hebt gekozen.

Hints

Controleer "Erase na het importeren" om de foto's te verwijderen uit de digitale camera nadat ze zijn gekopieerd naar de computer.

Share This Post