Index / tech / Hoe doorlopende nummers vanuit Excel Print

Share This Post

tech

Hoe doorlopende nummers vanuit Excel Print

Microsoft Excel automatiseert een aantal repetitieve taken, en de software kan het afdrukken van een lange lijst van opeenvolgende nummers gemakkelijk. Door het invoeren van een paar nummers te helpen de software identificeren van een patroon, dan ku

AdvertisementMicrosoft Excel automatiseert een aantal repetitieve taken, en de software kan het afdrukken van een lange lijst van opeenvolgende nummers gemakkelijk. Door het invoeren van een paar nummers te helpen de software identificeren van een patroon, dan kunt u gebruik maken van de Excel vullen handvat om automatisch te maken en afdrukken van een lijst met zoveel opeenvolgende nummers als u wilt.

Wat je nodig hebt

Elke versie van Excel

Zoek een plek voor uw lijst met opeenvolgende nummers; kunt u de lijst waar u maar wilt starten. Als u gebruik maakt van een lege werkmap, kunt u de lijst in cel A1 beginnen om de beschikbare ruimte te maximaliseren.

Typ de eerste waarde in de lijst van opeenvolgende getallen in de eerste cel van de lijst. U kunt de opeenvolgende nummers beginnen met enige waarde die u wilt. Indien u wenst uit te gaan van 1, type "1" in de eerste cel van je lijst.

Typ de volgende waarde in de volgende cel. Als u uw lijst met opeenvolgende nummers zijn begonnen met 1 en begon de lijst in cel A1, bijvoorbeeld, type 2 in cel A2.

Markeer beide cellen. Klik op de cel met de eerste waarde in de lijst, houdt u "Shift" en klik op de cel met de tweede waarde. Beide cellen zullen raken in de schaduw, en een kleine, stevige vierkante doos zal verschijnen in de rechter benedenhoek van de tweede cel. Dit kleine plein wordt een "Fill Handle."

Pak de vulgreep door het positioneren van de muisaanwijzer op het pleintje te klikken met de muis en niet de muisknop los. Afhankelijk van uw versie van Excel, zal de aanwijzer pictogram muis om te zetten in ofwel een hand of een plein met pijlen wees naar linksboven en rechtsonder.

Sleep de vulgreep omlaag om uw lijst te maken. U kunt de vulgreep zo ver als je nodig hebt voor je lijst te slepen. Als uw lijst met 100 opeenvolgende nummers bevat en je begon in cel A1, sleept u de vulgreep naar cel A100. Als uw lijst met 10.000 nummers moeten bevatten, sleept u de vulgreep om A10000 cel.

Laat de muisknop los; Deze informeert Excel dat u uw lijst hebt voltooid. Excel vult automatisch de geselecteerde cellen met een lijst van opeenvolgende nummers.

Klik op "File" en vervolgens "Print" in de bovenste menubalk. Als u meerdere printers geïnstalleerd, kan het nodig zijn om de printer die u wilt gebruiken en klik op "OK." Excel zal uw lijst met opeenvolgende nummers af te drukken.

Hints

Wilt u een horizontale lijst in plaats van een verticale lijst af te drukken, voert u de tweede waarde in de cel aan de rechterkant van de eerste waarde. Bij het slepen van de vulgreep, sleep deze naar de juiste plaats van te slepen naar beneden.

Als uw werkmap al gegevens bevat en niet een lege rij of kolom, klik rechts op de rij of kolom header onmiddellijk na de rij of kolom die de opeenvolgende nummers moet bevatten en klik op "invoegen."

Om te zorgen dat u een lijst met opeenvolgende nummers te ontvangen, moet u opeenvolgende nummers in te voeren in de eerste twee cellen van de lijst. Excel elk patroon dat kan herkennen breiden, zodat plaatsen van de niet-opeenvolgende nummers kunnen gewenste resultaten opleveren.

Share This Post