Index / Huis / Hoe Deep Clean Terrazzo tegelvloeren

Share This Post

Huis

Hoe Deep Clean Terrazzo tegelvloeren

Terrazzo vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam. Terrazzo wordt door inbedden stukjes marmer in beton en polijsten van het oppervlak erg glad zijn. Door glad en hoogglans afwerking terrazzo's kan vlekken en krassen vertonen heel gemakk

Advertisement

Terrazzo vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam. Terrazzo wordt door inbedden stukjes marmer in beton en polijsten van het oppervlak erg glad zijn. Door glad en hoogglans afwerking terrazzo's kan vlekken en krassen vertonen heel gemakkelijk. De zorg voor uw terrazzo tegelvloer naar behoren zullen kunnen garanderen dat het blijft mooi voor vele jaren te komen om te kijken.

Wat je nodig hebt

 • Dweilen

  Emmer

  Niet-zure reiniger

  Water

  Bakpoeder

  Tandenborstel of een kleine borstel

instructies

Meng een deel schoner en een deel schoon warm water in de emmer. Aangezien terrazzo tegel is poreus, zal het warme water van de tegel voor een grondige schoonmaak te dringen. Laat de oplossing op de grond zitten voor een paar minuten voor het dweilen.

Dweilen van de vloer, met behulp van zelfs slagen te voorkomen dat er krassen of strepen.

Meng twee delen zuiveringszout en een deel water tot een pasta voor het reinigen van gebrandschilderd grout te creëren. Breng de pasta aan de specie en wrijf grondig met de tandenborstel. Voor hardnekkige vlekken, kan de pasta moet op de specie te zitten voor een paar minuten.

Dweilen alle schoonmaak oplossing volledig om te voorkomen dat vuil reabsorbing in de tegels. Zodra de hele vloer is gedweild, grondig afspoelen alle schoner en vuil uit de mop en veeg de overtollige zuiveringszout pasta. Maak de emmer en vul het met schoon warm water. Spoel de vloer met de schone hete water een film zouden ontstaan ​​op de vloer.

Hints

Periodiek te desinfecteren, gebruikt u een stoom vloerreiniger.

Share This Post