Index / Tuin / Hoe de zorg voor Star of David Flowers

Share This Post

Tuin

Hoe de zorg voor Star of David Flowers

Een ster van David plant, of Grewia occidentalis, is een kleine loofboom met andere veel voorkomende namen die cross-bes, vier hoeken en lavendel ster bevatten. Hij kan een hoogte van 10 voet bereiken, hoewel normaal groeit als een kleine struik. De

Advertisement

Een ster van David plant, of Grewia occidentalis, is een kleine loofboom met andere veel voorkomende namen die cross-bes, vier hoeken en lavendel ster bevatten. Hij kan een hoogte van 10 voet bereiken, hoewel normaal groeit als een kleine struik. De ster van David bloemen planten zijn lavendel of roze, en hebben een diameter van ongeveer 1 inch. De ster van David plant is winterhard en een populaire tuinplant vanwege zijn vermogen om vogels en vlinders aan te trekken.

Wat je nodig hebt

  • tuintroffel

    tuinieren bodem

    planting pot

Plant de ster van David fabriek buiten alleen in Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 9 en hoger. Deze plant is zeer winterhard in gebieden waar de temperatuur nooit daalt onder de 20 graden Fahrenheit. Het groeit ook goed als kamerplant.

Selecteer een aanplant site in de volle zon voor het beste resultaat. Houden de plant op de voorkant van een Zuid-venster bij het kweken binnenshuis. De ster van David planten verdraagt ​​ook halfschaduw.

Kweek een ster van David fabriek in gewone tuinaarde, omdat deze plant niet vergen doorgaans bevruchting. De optimale pH van de bodem is ongeveer 7,0 en kan variëren van licht zuur tot licht alkalisch. Draai de bodem tot een diepte van ten minste 1 inch met een tuintroffel.

Plant Davidster zaden tot een diepte van ongeveer 1/2 inch, en ruimte de zaden 1-2 naast elkaar. Deze zaden hebben een slechte kiemkracht, zo veel van de zaden niet ontkiemen.

Water de ster van David zaden met 1-2 inch water per week voor het eerste jaar, zodat de planten hun wortelstelsel kan vaststellen. Deze plant is droogte-winterhard en moet niet extra water nodig na dit punt, behalve tijdens periodes van langdurige droogte.

Share This Post