Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de zorg voor Remy haar pruiken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de zorg voor Remy haar pruiken

Remy haar pruiken zijn een nietje voor vele beroemdheden, waaronder Tyra Banks en Beyonce geworden. Remy pruiken hebben een natuurlijke uitstraling, omdat ze zijn aan elkaar geregen pruiken gemaakt van Indische of Chinese Remy, die beide worden besch

AdvertisementRemy haar pruiken zijn een nietje voor vele beroemdheden, waaronder Tyra Banks en Beyonce geworden. Remy pruiken hebben een natuurlijke uitstraling, omdat ze zijn aan elkaar geregen pruiken gemaakt van Indische of Chinese Remy, die beide worden beschouwd als de hoogste kwaliteit van menselijk haar. De glanzende, glanzende look van Remy pruiken maakt ze duurder dan de gewone degenen. De beste kwaliteit Remy pruiken kosten van $ 130 tot meer dan $ 600. Naar aanleiding van de juiste haarverzorging procedures zal de levensduur van uw pruik uit te breiden.

Wat je nodig hebt

Haar conditioner

vochtinbrengende shampoo

Grove kam

Vent haarborstel

Leave-in conditioner / lotion

Spuitfles

Handdoek

Thermo stylingproduct

Was en conditie van het haar op een wekelijkse basis. Kam het haar dagelijks met behulp van een grove kam om klitten te verwijderen.

Laat je vingers door het haar om eventuele klitten te verwijderen en gebruik een grove kam of borstel om kam door het haar voorafgaand aan het wassen.

In een spuitfles, maak een mengsel dat 50 procent conditioner en 50 procent uit water. Shake it up en spuit het op het haar. Bevochtig het haar geleidelijk aan en borstel het dan.

Borstel het haar vanaf de bodem en naar boven. Gebruik een vent borstel als Bobby Original Vent Borstel (die kan worden gevonden op Amazon.com voor $ 3) om het haar te borstelen.

Gebruik kwaliteit van haar producten aan shampoo en de conditie van de pruik. Overweeg Redken Smooth omlaag shampoo en Redken Smooth omlaag conditioner, die verkopen voor $ 15 per stuk bij Drugstore.com.

Plaats de pruik in een bassin gevuld met koud water. Voeg een milde vochtinbrengende shampoo om het water en genieten van de pruik in het voor ten minste zeven minuten.

Schuimt de pruik met de shampoo, maar niet wrijven of trekken aan de haren. Knijp voorzichtig het sop door het haar van de top naar de haarpunten. Grondig de pruik in koud water te spoelen alvorens conditioner.

Verzadigen de pruik met haar conditioner. Gebruik olie-vrije shampoo en conditioner. Laat de conditioner zitten op haar voor ten minste vijf minuten.

Spoel de pruik in koud water het bassin om eventuele conditioner grondig te verwijderen uit de pruik. Zachtjes knijp het water uit het haar voor het drogen van de pruik. Handdoek droog het haar of laat het drogen lucht

Breng een kwaliteit leave-in conditioner om de pruik te hydrateren en te voorkomen dat het haar van steeds te droog. Gebruik Organic Root Stimulator Olijfolie Moisturizing Lotion Hair. Het is niet vet, voegt glans en hydrateert het haar.

Volg de voorgaande stappen na het zwemmen met de pruik op. Ook ervoor zorgen dat u het haar te wassen na het sporten en na zweten om het haar schoon te houden.

Bescherm de haren bij gebruik van warmte styling tools zoals strijkijzers en krultangen. Om haar schade te voorkomen, gebruikt styling producten zoals CHI 44 Iron Guard Thermal.

Bij het dragen van uw pruik, zorgen ervoor dat uw hoofdhuid is schoon en olievrij. Bij het slapen met een lange haren pruik op, vlecht in secties of wikkel het haar en dek af met een zijden sjaal.

Hints

Vermijd producten met alcohol. Ze kunnen uitdrogen van de haren.

Gebruik niet te veel haarproducten op het haar tegelijk. Dit kan klitten en product opbouw veroorzaken.

Share This Post