Index / Tuin / Hoe de zorg voor Emerald Planten

Share This Post

Tuin

Hoe de zorg voor Emerald Planten

Het is essentieel dat kamerplanten kunnen gedijen in binnenruimten waar de lucht warm en het daglicht is enigszins beperkt. Zo veel kamerplanten verkocht in kwekerijen zijn tegenwoordig regenwoud rassen. Regenwoud planten zijn van nature aangepast aa

Advertisement

Het is essentieel dat kamerplanten kunnen gedijen in binnenruimten waar de lucht warm en het daglicht is enigszins beperkt. Zo veel kamerplanten verkocht in kwekerijen zijn tegenwoordig regenwoud rassen. Regenwoud planten zijn van nature aangepast aan de omstandigheden die vergelijkbaar zijn met het interieur van een huis zijn, als de regen bosbodem slecht is verlicht met vochtige lucht. Eén type regenwoud planten verkocht als een kamerplant is het Homalomena rubra, die meer liefkozend wordt genoemd als de "emerald gem."

Wat je nodig hebt

 • Potgrond

  perliet

  Turf

  Bonsai of orchidee schors

  Spuitfles

  Schaar

  Organische meststoffen kamerplant

Plant emerald edelstenen in verse potgrond. Voor elke pot, zift in de bodem een ​​gezonde handvol elk van perliet, turf en bonsai of orchidee schors. De toegevoegde ingrediënten zorgt ervoor dat de grond is vruchtbaar en kan voldoende vocht om de wortels van de plant te voeden, terwijl nog steeds in staat om het overtollige water af te voeren vast te houden.

Plaats emerald edelstenen op een locatie met gefilterd licht. Hogere temperaturen en de vochtigheid van een badkamer of keuken zijn ook gunstig.

Water emerald edelstenen net genoeg om de bodem steeds vochtig. Laat de bodem uitdrogen, als de bladeren geel zal veranderen, maar niet de bodem niet oversaturate, omdat de plant kan raken besmet met insecten of schimmelgroei. Gebruik alleen lauw water - niet koud - bij het besproeien van tropische kamerplanten.

Spray het loof regelmatig met lauw water.

Veeg de bladeren naar beneden af ​​en toe met een doek om ze schoon te maken. Emerald gem bladeren zijn wasachtig en glanzend, en stof opbouw in combinatie met spuiten laat ze vlekkerig en saai kijken.

Trim vergeelde bladeren, als ze zich voordoen, snijden ze af op de basis van de steel met een schaar.

Bemesten emerald edelstenen met organische meststoffen kamerplant eenmaal elk voorjaar en een keer elke zomer. Voor krachtige gebladerte, gebruiken stikstofrijke meststof.

Transplant emerald edelstenen alleen als ze ontgroeien hun potten.

Share This Post