Index / Huisdieren / Hoe de zorg voor een Texas Brown Tarantula

Share This Post

Huisdieren

Hoe de zorg voor een Texas Brown Tarantula

De Texas bruine tarantula, ook bekend als de Oklahoma bruine tarantula, is een van de makkelijkst te hanteren soorten tarantula. Ze zijn laid back en niet een enorme hoeveelheid ruimte niet nodig hebben, waardoor ze geschikt als huisdier voor de eers

AdvertisementDe Texas bruine tarantula, ook bekend als de Oklahoma bruine tarantula, is een van de makkelijkst te hanteren soorten tarantula. Ze zijn laid back en niet een enorme hoeveelheid ruimte niet nodig hebben, waardoor ze geschikt als huisdier voor de eerste keer eigenaars. Het verzorgen van uw tarantula is van cruciaal belang voor een gelukkig huisdier en een gelukkige eigenaar. Goede zorg en aandacht kan het verschil tussen een tarantula die gedijt en een die verslechtert zijn.

Wat je nodig hebt

5 tot 10 liter terrarium of aquarium

Substraat

verwarming mat

Thermometer

Ondiep water dish

Plaats een 1- tot 3-inch diep substraat in de bodem van een bak of aquarium met een deksel boven heeft. Het substraat kan veen zijn, gesteriliseerde potgrond of vermiculiet, maar nooit gebruik van houtsnippers als deze giftige vogelspinnen te kunnen zijn.

Plaats een schuilplaats bovenop het substraat. De onderduikers onderdak kan een pot op zijn kant, of een uitgeholde log, welke u kunt vinden op de meeste dierenwinkels zijn.

Plaats een verwarming mat onder de tank. De warmte mat moet ongeveer de helft van de grootte van de basis van het terrarium is, zodat slechts de helft van de behuizing wordt verwarmd. Een warmte mat is essentieel, evenals natuurlijke habitat een Texas bruine tarantula's is relatief warm. Zorg ervoor dat het omhulsel handhaaft een temperatuur tussen 70 tot 75 graden F, door meting met een thermometer.

Voed uw Texas bruine tarantula insecten zoals krekels, sprinkhanen en sprinkhanen. Vier tot zes grote krekels per week voldoende. Vogelspinnen niet vaak moeten worden gevoed als andere huisdieren, dus een of twee keer per week voldoende. Elke voedsel dat niet wordt gegeten na 24 uur moet uit de behuizing worden verwijderd. Zorg voor een water gerecht dat de tarantula kunnen passen, maar het moet ondiep zijn.

Heb je tarantula niet aankan. Hoewel volgzaam, doe Texas bruin vogelspinnen niet graag opgepakt. Wanneer verontrust, kan vogelspinnen herhaaldelijk poetsen hun buik en losse haren, die kan leiden tot irritatie bij de mens vrij te geven. Tarantulas zijn kwetsbaar en ze aan te raken kan leiden tot schade aan hun poten. Minimale handling zal ook sterk verminderen van de kans op een beet. Het gif van de beet is niet erg sterk en zal een soortgelijke reactie als die van een bijensteek produceren. Echter, zoals met bijensteken, sommige mensen kunnen een allergische reactie lijden.

Reinig het terrarium om de zes maanden door het vervangen van de ondergrond en het reinigen van het terrarium met heet water. Zoals vogelspinnen minimaal afval produceren, is hun behuizing niet te vaak worden gereinigd.

Zo nu en dan een tarantula zal gaan door middel van een proces genaamd rui, waardoor zij werpen hun buitenste laag van de huid. Tijdens dit proces zal de tarantula liggen op zijn rug volledig onbeweeglijk. Het kan tot 24 uur in beslag. storen nooit een vogelspin tijdens de rui proces omdat het schadelijk voor hen kan zijn. Nadat ze hun molt hebben voltooid, moet u wachten tot hun nieuwe huid is uitgehard voordat ze weer voeden; Dit kan een paar weken duren.

Hints

Als u bent gebeten en merk een uitslag of roodheid of zwelling, onmiddellijk een arts raadplegen.

Share This Post