Index / Tuin / Hoe de zorg voor een Peach Tree Big Make Peaches

Share This Post

Tuin

Hoe de zorg voor een Peach Tree Big Make Peaches

Perzikbomen zijn self-compatibel, wat betekent dat je niet hoeft te een aantal bomen te planten om te oogsten fruit. Een enkele boom zal perziken door zelf. Als u wilt groter perziken groeien, plant de juiste cultivar. Volgens de Rutgers University,

AdvertisementPerzikbomen zijn self-compatibel, wat betekent dat je niet hoeft te een aantal bomen te planten om te oogsten fruit. Een enkele boom zal perziken door zelf. Als u wilt groter perziken groeien, plant de juiste cultivar. Volgens de Rutgers University, juni Lady, May Crest en Elegant Lady zijn drie die groter zijn vruchten voortbrengen dan gemiddeld. Wilt u de grootte van de perziken te verhogen op een bestaande boom, moet je goed luisteren naar haar vocht, licht, snoeien en voedingsbehoeften.

Wat je nodig hebt

  • Turf

    Zand

    Kunstmest

    Snoeischaar

Houd de grond rond perzikbomen rijke, goed gedraineerde en vrij van onkruid. Wijzigen kleigronden met gelijke delen turf en zand om de drainage te verbeteren. Perzikbomen zal niet gedijen in drassige bodem, en zal klein fruit of geen fruit helemaal te produceren.

Zorg ervoor dat perzikbomen voldoende beschutting tegen koude wind. De dunne schors is gevoelig voor schade, vooral in de winter.

Bemesten perzikbomen keer per maand tijdens het groeiseizoen met een korrelige meststof die stikstof en kalium bevat. Strooi de meststof in een cirkel rond de boom, uit te breiden tot het infuus lijn van de takken. Water in grondig zodat de voedingsstoffen naar beneden zal lekken naar de wortels.

Snoei verticaal groeiende scheuten in de kruin van uw perzik bomen met snoeischaar in de zomer. Het verwijderen van deze krachtige gebladerte zal licht de kap dringen, rijpend fruit aan de binnenzijde van de boom en helpt het groter groeien.

Water regelmatig en diep in de laatste zes weken voor de oogst. Perziken ontwikkelen snel tijdens deze periode, en meer water zal de vrucht te zwellen en groter worden.

Dun fruit als het zich ontwikkelt. De ideale verhouding is 35 tot 40 bladeren per fruit om de grootste fruit mogelijk te krijgen. Pick-off groen fruit om dit aandeel te bereiken.

Hints

Niet planten perzikbomen minder dan 20 voet uit elkaar. Planten ze te dicht bij elkaar zal resulteren in overbevolking en kleinere fruit.

Niet overfertilize perzikbomen. Te veel kunstmest zal meer gebladerte groei en lagere perzik opbrengst veroorzaken.

Share This Post