Index / Huisdieren / Hoe de zorg voor een pasgeborene Sick Puppy

Share This Post

Huisdieren

Hoe de zorg voor een pasgeborene Sick Puppy

Pasgeboren pups zijn kwetsbaar als ze geboren gezond en levensvatbaar zijn. Wanneer u een pasgeboren pup die gezondheidsproblemen heeft, onmiddellijke interventie is essentieel voor het geven van hem de beste kans om te overleven. Wat je nodig hebt e

AdvertisementPasgeboren pups zijn kwetsbaar als ze geboren gezond en levensvatbaar zijn. Wanneer u een pasgeboren pup die gezondheidsproblemen heeft, onmiddellijke interventie is essentieel voor het geven van hem de beste kans om te overleven.

Wat je nodig hebt

een kwaliteit dierenarts

tijd om rond-de-klok te wijden

een continu warm, schoon bed weg van tochtige ruimtes

steriele katoenen ballen

puppy melkvervanger of dierenarts aanbevolen supplement

Soms zal een moeder een pup te weigeren. Vaak is de runt van het nest, maar het kan een van haar pups worden. Als er een ongelukkige reden dat een pup is wees of als hij duidelijk worstelt bij de geboorte, zal je nodig hebt om snel in actie. Uw beste verdediging is een goede aanval. Bereid je voor op de mogelijkheid van de problemen bij de geboorte van tevoren. Dit geldt ook voor de zeer belangrijke stap in de voorbereiding van de moeder voor de zwangerschap en de bevalling met een uitstekende gezondheidszorg en voeding. Ook zijn er vele handige boeken beschikbaar om u te helpen door middel van het onvoorspelbare. Uw dierenarts kan wat literatuur dat u wat vooruitziendheid kan geven in het omgaan met een noodsituatie bij de geboorte te hebben. Houd een melksupplement klaar tijdens de laatste dagen van de zwangerschap van uw hond. Dit zal u te houden van kostbare tijd doorbrengen moet je een pup geboren in een noodsituatie.

Een noodlijdende pup is uiterst kwetsbaar, zodat u snel moet handelen. De geboorte membraan moet worden verwijderd. Als het membraan is door de moeder verwijderd, onmiddellijk beginnen met het plaatsen van de pup in een rustige, schone en warme omgeving. Een schone handdoek opgewarmd in de droger is een uitstekend uitgangspunt. Pups hebben geen bont te helpen warm en reguleren hun lichaamstemperatuur en daarmee is een absolute must. Dit is des te belangrijker voor zieke puppies. Terwijl gewikkeld in een warme handdoek of deken, heel zachtjes masseren van de pup om haar te stimuleren.

Neem contact op met uw dierenarts snel en als het even kan, neem de pup voor een deskundig onderzoek en follow-up advies. Als het krijgen van de pup naar een dierenarts meteen geen optie is, blijven de opwarming proces en houd haar van tochtige ramen, deuren of ventilatieopeningen. Een kamer temperatuur van 80 tot 85 graden is een goede start en kan worden aangepast aan het advies van uw dierenarts.

Pasgeboren puppy's moeten zo snel mogelijk te verzorgen. Voor een zieke puppy, kan dit een moeilijk hurdle.You moet melksupplement bij de hand te hebben. Echter, als je jezelf in een echt extreme situatie, kunt u een pipet en een mengsel van yoghurt gebruiken, gecondenseerde melk, gesteriliseerd water, en een eidooier. Zo weinig als een dropper van aangevuld voeding kan het verschil betekenen voor een worstelende pasgeboren pup.If uw pup heeft gezondheidsproblemen te maken, zal je nodig hebt om snel te handelen om een ​​dierenarts goedgekeurde formule die zowel de voeding en medische problemen adressen te krijgen. Na het voeden, moet u de pup met plassen en de stoelgang te helpen door zachtjes stimuleren van het genitale gebied met een schone katoenen bal en een kleine daling van baby-olie.

Een noodlijdende puppy is een hoop werk. U zult waarschijnlijk de hulp van andere familieleden of vrienden nodig. Met het oog op een levensvatbare kans hebt, zullen ze rond de klok zorg en graag aandacht nodig hebben om een ​​schone, warme omgeving. Volg het advies van uw dierenarts op de voet en uw pup zal een veel betere kans om te groeien en te bloeien hebben.

Hints

Warmtelampen kan een grote hulp bij het reguleren van een warme temperatuur. Wees voorzichtig en niet leg ze te dicht bij het bed van de pup.

Een verwarming pad kan een grote hulp zijn, vooral 's nachts. Wees voorzichtig niet wikkel het in genoeg handdoeken, dus dat het niet over-Verwarm de pup.

Was uw handen voordat de behandeling van de pup.

Gelijke delen Pedialyte en steriel water kan worden gebruikt als een noodsituatie voeden.

Sta niet toe dat te veel mensen aan een zieke pup te behandelen.

Kijk puppy voor excessief huilen, schudden, of worden lusteloos.

Share This Post