Index / Tuin / Hoe de zorg voor een Meyer Lemon Tree Indoors

Share This Post

Tuin

Hoe de zorg voor een Meyer Lemon Tree Indoors

Kleine afmetingen, glanzend-groene bladeren en geurige witte bloemen maken de Meyer citroenboom (Citrus x Meyerii) een wenselijke kamerplant voor koude winter klimaten. Meyer citroen groeit normaal gesproken buiten in het Amerikaanse ministerie van L

AdvertisementKleine afmetingen, glanzend-groene bladeren en geurige witte bloemen maken de Meyer citroenboom (Citrus x Meyerii) een wenselijke kamerplant voor koude winter klimaten. Meyer citroen groeit normaal gesproken buiten in het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot en met 11, waar de temperatuur zelden duikt onder het vriespunt. Wanneer binnen gekweekt, kan het niet fruit zonder bestuiving hulp.

Potgrond en meststoffen

Grow Meyer citroen in een pot met drainage gaten dat is ten minste 1 inch dieper dan de kwekerij pot. Gebruik een poreus, goed gedraineerde commerciële potgrond of maak je eigen met gelijke delen van gesteriliseerde potgrond, perliet en veenmos.

Vanaf één maand na het planten tot aan de groei vertraagt in de vroege herfst, bemesten elke twee weken met een hoog stikstofgehalte, 30-10-10 meststof voor zuurminnende planten. Los 1/2 theelepel, of een bepaalde hoeveelheid van het merk, van de meststof in 1 liter water en giet het rond de plant.

Niet bemesten van de late herfst tot de eerste roes van nieuwe lente groei lijkt.

Licht en temperatuur

Geef de boom tussen 8 en 12 uur dagelijkse zonlicht. Sterk, directe voorjaar en de zomer zon die in de winter enigszins verzwakt is ideaal. De beste locatie is in een onbelemmerde venster op het zuiden of het zuidwesten van blootstelling.

Waar dat niet mogelijk is, vijf of zes uur direct dagelijks zon aangevuld met 3 tot 6 uur onder-timer uitgerust, full-spectrum tl-verlichting fabriek is voldoende. Zet de lichten ver genoeg boven de boom die haar bovenste blad blijft koel.

De boom werkt het best met een overdekt temperaturen van rond de 65 F overdag en 55 F 's nachts.

Water en Vochtigheid

Een indoor Meyer lemon moet constant vochtig - niet verzadigd - potgrond. Wanneer de mix voelt een beetje droog aanvoelt, water tot vloeistof loopt van de drainage gaten.

Om te compenseren voor de winter droog-oven verwarmde lucht, zet de pot in een drainage schotel met een laag van kiezels nauwelijks ondergedompeld in water. Als het verdampt, het water verhoogt de luchtvochtigheid rond de boom. Vuurpijl kiezelstenen als dat nodig is. Beslaan met een spray fles water om de andere dag helpt ook.

Pest Problemen

Spint, witte vliegen en schildluizen af en toe teisteren indoor Meyer citroenen. Spint spinnen fijne webben op de ruggen van de bladeren, wittevlieg zwermen uit de planten wanneer ze gestoord worden, en een weegschaal zien eruit als kleine zeepokken vastklampen aan de stammen en takken. Wittevlieg en schalen hebben ook betrekking op de bladeren met kleverige honingdauw.

Ontmoedigen het ongedierte door het periodiek spoelen van de bladeren met water. Behandel bestaande besmettingen met kant-en-klare zeepspiritus. De boom uit te gaan van de directe zon, dekking omliggende objecten en spuit totdat de zeep druipt van beide zijden van de bladeren. Herhaal dit wekelijks, of zo vaak als het label beveelt, totdat het probleem verdwijnt.

Kleden in beschermende kleding, met inbegrip van waterdichte handschoenen, veiligheidsbril en een beademingsmasker en volg het label applicatie instructies bij het werken met insecticiden.

Bestuiving door Penseel

Het gebrek aan natuurlijke bestuivers is het grootste nadeel aan de groeiende Meyer lemon binnenshuis. Om te compenseren voor ontbrekende bijen en vlinders, gebruik penseel een zachte haren kunstenaar om stuifmeel van de ene bloem naar de andere. Als de overdracht, de bloemen laten hun meeldraden en bloemblaadjes en kleine citroenen te ontwikkelen.

Share This Post