Index / Huisdieren / Hoe de zorg voor een Canine bericht ligament Surgery

Share This Post

Huisdieren

Hoe de zorg voor een Canine bericht ligament Surgery

Honden, net als mensen, zijn gevoelig voor gescheurde ligamenten in hun gewrichten. Eigenaren van grote rassen, die meer dan 50 pond weegt, moet vooral voorzichtig over het gewicht en activiteiten om de gewrichten te beschermen van hun hond zijn. Als

AdvertisementHonden, net als mensen, zijn gevoelig voor gescheurde ligamenten in hun gewrichten. Eigenaren van grote rassen, die meer dan 50 pond weegt, moet vooral voorzichtig over het gewicht en activiteiten om de gewrichten te beschermen van hun hond zijn. Als een hond doet verwonden ligament is chirurgie de enige optie. Na de operatie, zijn er specifieke stappen een eigenaar moet nemen om volledig herstel van de hond te zorgen.

Wat je nodig hebt

riem

Uw hond beperkt tot een kooi voor de eerste twee weken na de operatie. Houd de hond eten kommen en water schotel in de kooi. Alleen laat uw hond uit de kooi om de badkamer te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw hond blijft uit de geblesseerde been zoveel mogelijk voor de eerste twee weken.

Begin de invoering van zeer licht lopen in de dagelijkse routine van uw hond na de eerste twee weken. Laat de hond lopen, springen, of spelen. Laat de hond niet naar buiten tijdens slechte weersomstandigheden waar het kan uitglijden en het been verder te verwonden. Houd de hond uit de buurt van andere honden, kleine kinderen, en de vreemdelingen die proberen met hem te spelen.

Praat met uw dierenarts over de lage-mpact oefeningen en knie strekt U kunt dit doen vanaf zes tot acht weken na de operatie. Sommige dierenartsen geven eigenaren van kleine fysieke therapie regimes voor hun honden in dit stadium. Uw dierenarts kan aanbevelen u uw hond zwemmen te nemen. Alleen oefenen benen van uw hond tijdens het lopen of bij het doen van voorgeschreven oefeningen van de dierenarts. Houd de hond rustig voor de volle acht weken herstelperiode.

Geef uw hond pijnstillers zoals voorgeschreven door de dierenarts tijdens het genezingsproces fase.

Houd een oogje op andere knie van de hond. Honden met een ligament problemen in één been hebben vaak hetzelfde probleem in het andere been. Zodra de geblesseerde been geneest, op zoek naar hinken of tekenen dat de hond wordt ten gunste van het andere been.

Share This Post