Index / Huis / Hoe de Weight van Marble Tile Bereken

Share This Post

Huis

Hoe de Weight van Marble Tile Bereken

Al duizenden jaren hebben mensen marmer gewaardeerd voor decoratie en als bouwmateriaal vanwege haar schoonheid en duurzaamheid. Vandaag de dag, marmeren tegel is zeer populair voor werkbladen, muur decor, en vloeren. Een vorm van metamorf gesteente,

Advertisement

Al duizenden jaren hebben mensen marmer gewaardeerd voor decoratie en als bouwmateriaal vanwege haar schoonheid en duurzaamheid. Vandaag de dag, marmeren tegel is zeer populair voor werkbladen, muur decor, en vloeren. Een vorm van metamorf gesteente, marmer heeft een extreem hoge dichtheid. Bereken het gewicht van marmeren tegels voor de installatie om er zeker een bestaande of voorgestelde structuur sterk genoeg is om het gewicht van het marmer ondersteunen.

Wat je nodig hebt

  • Rekenmachine

    Meetlint

Vind het aantal vierkante meters van marmeren tegels die u nodig hebt. Meet de vloer, aanrecht of een ander gebied waar u van plan bent om marmeren tegels te installeren. Vermenigvuldig de lengte met de breedte. Bijvoorbeeld tien per vijftien voet vloeroppervlak bevat honderdvijftig vierkante voet.

Bepaal de dikte van de tegels die u wilt gebruiken. De meeste marmeren tegels komt diktes van een achtste tot drie achten inch. Kies dunne tegel voor een lichtere, goedkopere optie. Voor gebieden die zwaar, veer moet weerstaan ​​voor dikkere tegels.

Bereken het gewicht van een vierkante voet van de tegel die u wilt gebruiken. Marmeren tegel weegt 13,34 pond per vierkante voet per inch van de dikte; vermenigvuldigt de dikte in inches door 13,34 om het gewicht van één vierkante voet van tile. Om het gewicht van de kwartaal-inch dikke marmeren tegels te bepalen, vermenigvuldig 0,25 inch met 13,34 of 3,34 pond. per vierkante voet.

Vermenigvuldig het aantal vierkante meters van de tegel die u nodig hebt door het gewicht van een vierkante voet van de tegel (van stap 3) van het totale gewicht van de marmeren tegels die u nodig heeft te bepalen. Met behulp van de kwart-inch tegel voorbeeld uit stap 3, en uitgaande van een 150-square-foot grond, vermenigvuldigen 3,34 pond. van 150, of een totaalgewicht van marmeren tegels van 501 lbs.

Hints

Bij het installeren van marmeren tegels, toelaten dat sommige extra voor trim stukken en breuk. Voeg ongeveer tien tot twintig procent naar het gebied dat u van plan bent te dekken om te bepalen hoeveel marmeren tegels te kopen.

Om dingen makkelijker te maken, gebruikt u een van de vele gratis online calculators om het gewicht van de marmeren tegels en andere bouwmaterialen achterhalen (zie de link hieronder voor een voorbeeld).

Share This Post