Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de Week bereiden voor een Beauty Pageant

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de Week bereiden voor een Beauty Pageant

Voorbereiden voor een optocht is geen gemakkelijke taak. Niet alleen heb je op je best uitzien, heb je ook mentaal voorbereid voor het interview vragen en gericht genoeg rust op het podium te verschijnen. De week voor een optocht is de tijd klaar te

AdvertisementVoorbereiden voor een optocht is geen gemakkelijke taak. Niet alleen heb je op je best uitzien, heb je ook mentaal voorbereid voor het interview vragen en gericht genoeg rust op het podium te verschijnen. De week voor een optocht is de tijd klaar te krijgen. Zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt bij de hand en maak tijd om je prestaties te oefenen.

Maak een checklist van alle dingen die je nodig hebt voor de verkiezing. Dit omvat uw kleding voor de verschillende segmenten, make-up, items voor het talent programma en schoenen om je outfits passen. Als u zult reizen voor de optocht, moet u ook items voor reizen, zoals een tandenborstel, uw favoriete shampoo en pyjama's.

Beslis over kapsels om te gaan met elke outfit. Als je jezelf zult moeten doen het kapsel, doe een paar praktijk loopt om ervoor te zorgen dat je het goed op de dag van de verkiezing. Maak een lijst van alle dingen die je nodig hebt om de style-föhn creëren, krultang, pins-zodat u kunt er zeker van dat u niets vergeet.

Lees over de actualiteit. Het interview deel van een optocht beschikt vaak vragen over het nieuws. Het is belangrijk om te weten wat de interviewer het over heeft als hij een vraag stelt. U kunt populaire nieuwssites, zoals CNN en de New York Times lezen. Als u deelneemt in een kleine, lokale spectakel, moet u extra aandacht te besteden aan lokaal nieuws en problemen.

Oefen je talent. Wat u ook kiest te doen voor het talent segment, moet je tijd besteden aan het oefenen elke dag om ervoor te zorgen dat de prestaties gaat.

Vermijd zoete en zoute voedingsmiddelen, die het vasthouden van water kan veroorzaken. Het drinken van water-minstens acht glazen per dag zal u helpen om gehydrateerd te blijven en kan ook verminderen het vasthouden van water. In plaats daarvan concentreren op het eten van magere eiwitten, volle granen, fruit en groenten.

Share This Post