Index / Cars / Hoe de Waterpomp verandering op een Ford Windstar 3.8 V6

Share This Post

Cars

Hoe de Waterpomp verandering op een Ford Windstar 3.8 V6

Als de waterpomp op de Ford Windstar beschadigd raakt uw motor niet meer in staat zijn om af te koelen. Dit komt omdat de motor in staat om de koelvloeistof vereist van de radiator ontvangen. Wanneer dit gebeurt moet u uw oude waterpomp vervangen doo

Advertisement

Als de waterpomp op de Ford Windstar beschadigd raakt uw motor niet meer in staat zijn om af te koelen. Dit komt omdat de motor in staat om de koelvloeistof vereist van de radiator ontvangen. Wanneer dit gebeurt moet u uw oude waterpomp vervangen door een nieuwe. Ga naar je auto op te slaan op te halen een vervanging, zorg ervoor dat u de juiste maat en het model nodig zijn voor uw Ford Windstar te krijgen.

Wat je nodig hebt

Nut driver

Wrench set

Vervanging waterpomp

drain pan

pakking vet

Open de motorkap van uw Windstar en zoek de batterij kabels. Gebruik een sleutel om de bouten waarmee de kabels op zijn plaats houdt verwijderen. Koppel de negatieve kabel van de accu terminal.

Pak de opvangbak en plaats deze direct onder de radiator aftapplug dat zich onderaan op de radiator. Verwijder de aftapplug en laat de koelvloeistof in de pan.

Gebruik een moersleutel om de bout aan de aandrijfriem spanner los. Dit zal de aandrijfriem los te maken en kunt u deze uit het voertuig te verwijderen. Zoek de onderste radiator slang. Gebruik een sleutel om de bout die de klem rond de slang lost los te maken. Verwijder de klem van de slang en koppel de slang van de waterpomp.

Verwijder het aan de waterpomp spanrol met de moersleutel vast bout. Schuif de waterpomp riem af en gebruik een sleutel om de vier bouten die de waterpomp op zijn plaats vast te verwijderen. Til de beschadigde waterpomp uit het voertuig.

Maak de nieuwe pakking en wrijf een dun speler van vet op aan. Bevestig de nieuwe waterpomp op dezelfde plaats waar u het oude met de bevestigingsbouten verwijderd. Plaats de waterpomp riem op de spanrol en draai de bout om het te houden op zijn plaats.

Plaats de radiator slang in de waterpomp en zet het op zijn plaats vast door de bout rond de slangklem. Leg de aandrijfriem op de aandrijfriem spanner en zet het op zijn plaats hetzelfde wat waarin u de waterpomp riem gestoken. Neem de dop van de radiator en steek de koelvloeistof in de radiator. Maak de accukabels op de terminals, de vaststelling van hen in plaats met de bouten. Zet de motor om te controleren of de waterpomp correct werkt.

Share This Post