Index / Huis / Hoe de waterfilter in het wijzigen van een Maytag Side-by-side koelkast

Share This Post

Huis

Hoe de waterfilter in het wijzigen van een Maytag Side-by-side koelkast

Veel modellen van Maytag side-by-side koelkasten hebben een water afgifte-eenheid op de voordeur van de machine. De koelkast is aangesloten op een waterleiding en filtert het water dat door de dispenser beweegt. De gebruikte filter Maytag side-by-sid

Advertisement

Veel modellen van Maytag side-by-side koelkasten hebben een water afgifte-eenheid op de voordeur van de machine. De koelkast is aangesloten op een waterleiding en filtert het water dat door de dispenser beweegt. De gebruikte filter Maytag side-by-side koelkasten hebben een beperkte levensduur en dient om de 12 maanden worden vervangen effectieve filtering waarborgen.

Wat je nodig hebt

  • vervanging filter

Activeer het water dispenser op de deur van de koelkast gedurende ten minste twee minuten om de lucht uit het water lijn te verwijderen. Als u probeert om het filter te verwijderen met lucht in de leiding, kan het filter uit te werpen off van de filter kop en schade aan de koelkast of letsel veroorzaken.

Open de deur van de koelkast en zoek de filterhouder in de rechterbovenhoek.

Trek aan het tabblad filter deksel vergrendeling om het filter te openen.

Draai het filter tegen de klok in om deze uit het filter hoofd te verwijderen. Houd het filter tot water lekt op de vloer te houden. Gooi het filter.

Plaats de nieuwe filter in de filterkop en draai met de klok mee totdat hij stopt.

Push up op de cover filter totdat u een klik hoort. Het waterfilter is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Share This Post