Index / Huis / Hoe de Wall inrichtingsplan voor een tegel douche

Share This Post

Huis

Hoe de Wall inrichtingsplan voor een tegel douche

Een goede lay-out voor het installeren van wandtegels in een douche is cruciaal. Hiermee kunt u het ontwerp in evenwicht te brengen, het aantal sneden te minimaliseren en schatten het aantal tegels nodig. Voorafgaand aan het begin van de meting en de

Advertisement

Een goede lay-out voor het installeren van wandtegels in een douche is cruciaal. Hiermee kunt u het ontwerp in evenwicht te brengen, het aantal sneden te minimaliseren en schatten het aantal tegels nodig. Voorafgaand aan het begin van de meting en de lay-out proces, moet u een idee van het ontwerp dat u van plan bent te hebben, zodat je geen fouten te maken van de planning on the fly.

Wat je nodig hebt

  • Rolmaat

    krijtlijn

    Viltstift

    4-mond-niveau

    Tegel

Meet de blokjes door stoten 10 tegels samen, inclusief afstandhouders, en het meten van de totale lengte van de rij. Verdeel de totale lengte van 10 de eenheid dimensie, die zal worden gebruikt voor de inrichting krijgen.

Meet de hoogte van de douche muur betegeld en trek een horizontale lijn door het midden met een viltstift. Verleng de lijn naar alle drie de wanden van de douche met behulp van een 4-voet niveau om de halve hoogte lijn te creëren.

Meet de breedte van de achterwand van de douche en trek een verticale lijn door het midden, met behulp van een 4-voet niveau. Verleng de lijn naar het midden van de breedte lijn te creëren.

Verdeel het midden van de breedte-afmeting van de tegel eenheid dimensie. Als de resterende waarde minder dan een halve tegel, een verschuiving van de verticale middellijn door één helft van een tegel en maak een nieuwe verticale referentie lijn met de krijtlijn. Herhaal dit voor de halve hoogte referentie.

Snap meer lijnen verticaal en horizontaal af te bakenen 8- tot 12-square-foot rechthoeken als richtlijnen voor het uitlijnen van de tegels.

Hints

Wanneer betegelen begint, begint de buitenranden vol tegels, zowel uiterlijk en zodat de randen afgerond. Binnen hoeken kan cut tegels aanvaarden omdat de snijkanten kan worden verborgen.

Share This Post