Index / Persoonlijke financiƫn / Hoe de waarde van een Camper Bepaal

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Hoe de waarde van een Camper Bepaal

U kunt zoeken naar de waarde van een nieuwe of gebruikte camper online, net zoals u zou een voertuig, met het oog op het maken van een aankoop of verkoop beslissing. Plus, kunt u dit doen bij de website NADA Guides. NADA biedt waarden voor de meeste

Advertisement

U kunt zoeken naar de waarde van een nieuwe of gebruikte camper online, net zoals u zou een voertuig, met het oog op het maken van een aankoop of verkoop beslissing. Plus, kunt u dit doen bij de website NADA Guides. NADA biedt waarden voor de meeste koppelschotel, camper, vrachtwagen camper en caravan modellen, op basis van het jaar en de fabrikant van de camper.

Bezoek de website NADA Gidsen (zie referenties). Voer uw postcode in om door te gaan naar de pagina camper waarden.

Klik op de aard van de camper waarvoor u de waarde nodig hebt en selecteer de naam van de fabrikant. U kunt ook de naam van de fabrikant direct kiezen uit de startpagina.

Klik op het jaar van uw camper en de modelnaam. U kunt waarden voor kampeerders vervaardigd uit de late jaren 1970 door middel van het lopende jaar te verkrijgen.

Gebruik de selectievakjes om de functies van uw camper op te geven. Als uw camper heeft een gasmotor, voert u de kilometerstand. Mis kilometerstand niet invoeren voor campers die gesleept of een dieselmotor.

De waarden. Drie waarden zal verschijnen: een "Voorgestelde List" value, een "Low Retail Value" en een "gemiddelde verkoopwaarde." De voorgestelde lijst waarde is het hoogste bedrag en weerspiegelt de prijs van de camper als gloednieuw. De lage retail value weerspiegelt de prijs wanneer vlekken en mechanische problemen aanwezig zijn. Campers gewaardeerd in deze categorie zijn in de noodzaak van reparatie. De gemiddelde retail waarde vertegenwoordigt het geval dat er geen grote problemen aanwezig met de camper zijn. Slijtage en conditie zijn consistent met de leeftijd en het normale gebruik van het model.

Share This Post