Index / Kunst en Vermaak / Hoe de Viool voor Beginners Speel

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe de Viool voor Beginners Speel

De viool is een instrument dat vier snaren heeft en kan gespeeld worden met een boog (\ "buigen \") of door het plukken van de snaren (\ "pizzicato \"). Hoewel steeds een geweldige violist duurt jaren van uitgebreide praktijk, kan bijn

AdvertisementDe viool is een instrument dat vier snaren heeft en kan gespeeld worden met een boog (\ "buigen \") of door het plukken van de snaren (\ "pizzicato \"). Hoewel steeds een geweldige violist duurt jaren van uitgebreide praktijk, kan bijna iedereen (inclusief kinderen) de basis te leren vrij snel. Leren om de viool te spelen gaat om een ​​combinatie van vertrouwd te raken met de betrokken nota's, evenals de fysieke technieken die worden gebruikt tijdens het afspelen.

Wat je nodig hebt

Viool

Boog

Plaats de hals van de viool in uw niet-dominante hand.

Til je viool en leg deze op je schouder die overeenkomt met uw niet-dominante hand. Plaats het instrument, zodat uw kin comfortabel op de kin rust kunnen rusten zonder dat u uw nek te doen stam.

Pluk de eerste reeks van de viool om een ​​G noot te horen; Dit is de tekenreeks verst aan de linkerkant.

Pluk de tweede snaar, die een D noot. Dan plukken de derde snaar (A noot) en de vierde snaar (E noot).

Pak de boog in uw dominante hand met uw vingers gebogen over de bovenkant van de boog in de buurt van de bas en uw duim aan de onderzijde recht onder je middelvinger. Uw grip moet stevig genoeg zijn om de boeg wiebelen houden, maar je moet de boog niet knijpen.

Plaats de onderkant van de boog op de snaren en trek de boeg naar beneden met een zachte, constante druk. Probeer ook een opgaande slag door rustig stromend de boeg terug naar boven over de snaren. De steviger u op drukt, zal hoe luider het geluid.

Plaats de vingers van uw niet-dominante hand op de eerste snaar (G) van de viool. Druk je wijsvinger alleen en de andere vingers te tillen. Teken de strijkstok over de snaren te horen van een G # (ook wel Ab) noot. Druk alleen je ringvinger voor een A noot, je vierde vinger voor een A # (BB), en dan alleen uw vijfde vinger voor een B-noot. Elke keer dat u een willekeurige tekenreeks ingedrukt houdt, zal het plaatsen hoger hoe dichter je naar het lichaam van de viool geworden. De plaatsen van de muzikale alfabet zijn A # (Bb), B, C, C # (Db), D, D # (Eb), E, ​​F, F # (Gb), G, G # (Ab).

Probeer een eenvoudig lied, zoals \ "Twinkle Twinkle Little Star \":

G (open eerste snaar), G, D (Open tweede snaar), D, E (tweede snaar, ringvinger), E, ​​D
GAAN

(Plaats uw niet-dominante hand op de eerste reeks, over een duim van het hoofd van het instrument voor notities op de eerste reeks van dit nummer)

C (eerste snaar, vijfde vinger), C, B (eerste snaar, de vierde vinger), B, A (eerste snaar, eerste vinger), A, G
GAAN

D, D, C, C, B, B, A; D, D, C, C, B, B, A
GAAN
G, G, D, D, E, E, D; C, C, B, B, A, A, G

Share This Post