Index / Persoonlijke financiën / Hoe de verzekering te kopen voor een oude Commercial Truck voor privé-gebruik

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe de verzekering te kopen voor een oude Commercial Truck voor privé-gebruik

Vrachtwagens of andere soorten commerciële kwaliteit voertuigen die zullen worden gebruikt als persoonlijke voertuigen typisch verzekerd zijn dezelfde wijze als privé personenwagens. Bedrijfsauto's die niet langer worden gebruikt voor zakelijke doele

Advertisement

Vrachtwagens of andere soorten commerciële kwaliteit voertuigen die zullen worden gebruikt als persoonlijke voertuigen typisch verzekerd zijn dezelfde wijze als privé personenwagens. Bedrijfsauto's die niet langer worden gebruikt voor zakelijke doeleinden kan worden gebruikt als persoonlijke voertuigen om te besparen op de kosten van de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. U kunt kopen verzekering voor uw oude commerciële truck voor privé-gebruik door eerst de juiste informatie over het voertuig te vinden.

Wat je nodig hebt

identificatienummer van het voertuig (indien van toepassing)

merk en model van het voertuig

Neem contact op met verzekeringsagent of verzekeringsmaatschappij vertegenwoordiger van uw bedrijf. Als alternatief kunt u ook naar het kantoor van uw verzekeringsagent in persoon.

Vertel agent of verzekeringsmaatschappij vertegenwoordiger van uw bedrijf dat u een commerciële rang voertuig dat u wilt toevoegen aan uw persoonlijke auto beleid.

Zorgen voor de identificatie van het voertuig, of VIN, als deze beschikbaar is op het voertuig. Veel soorten commerciële kwaliteit voertuigen hebben geen VIN, maar personenvoertuigen die werden gebruikt voor commercieel gebruik zal men.

Zorg voor het merk en model wanneer gevraagd, als een chassisnummer is niet beschikbaar. De agent of vertegenwoordiger van het bedrijf kan het merk en model te gebruiken om informatie over het voertuig te verkrijgen zoals het lichaam stijl.

Wacht tot uw agent of vertegenwoordiger van het bedrijf om de informatie die u verstrekt in hun software onder vermelding van systemen om de premie voor uw verzekering te berekenen in te voeren.

Hints

Veel soorten commerciële kwaliteit voertuigen, zoals een bestelauto, een voertuig dat wordt gebruikt om een ​​show voertuig te vervoeren of om uw woning te behouden, kunnen worden verzekerd op je persoonlijke auto beleid.

Het Voertuig Identificatie Nummer of VIN, bevindt zich onder de voorruit van het dashboard, aan de zijkant van het voertuig van de bestuurder, indien beschikbaar.

Als u niet het model van het voertuig kent, kunt u de fabrikant van het voertuig en het doel voor het gebruik van uw voertuig.

Bedrijfsauto's die zijn verzekerd voor persoonlijk gebruik mag geen enkele beschikbare beleidsopties, zoals kortingen.

Share This Post