Index / Cars / Hoe de Vent Valve Solenoid vervangen op een 2000 Silverado

Share This Post

Cars

Hoe de Vent Valve Solenoid vervangen op een 2000 Silverado

De ontluchtingsklep elektromagnetische maakt deel uit van de verdampingsemissies controlesysteem dat benzinedamp opneemt uit de brandstoftank voordat het kan worden vrijgegeven in het milieu. De ontluchtingsklep opent de dampen zuiveren in het brands

AdvertisementDe ontluchtingsklep elektromagnetische maakt deel uit van de verdampingsemissies controlesysteem dat benzinedamp opneemt uit de brandstoftank voordat het kan worden vrijgegeven in het milieu. De ontluchtingsklep opent de dampen zuiveren in het brandstofsysteem waar ze worden verbrand in de verbrandingskamer. Het systeem zelf-diagnoses als de motor wordt gestart, en eventuele storingen worden gemeld aan hoofdcomputer van het voertuig. Het vervangen van de ontluchtingsklep elektromagneet in een 2000 Silverado is eenvoudig en ongecompliceerd.

Wat je nodig hebt

wielblokken

krik

Jack staat

Verwijdering

Parkeer de Silverado op een vlakke ondergrond. Blokkeer de voorwielen, en dan verhogen de achterkant van de vrachtwagen met een krik. Plaats assteunen onder de as, en laat het voertuig op een veilige manier te rusten op hen.

Schuif de onderkant van het voertuig van de bestuurder. De ontluchting solenoïde wordt gemonteerd op een beugel die gelijk is met de bovenkant van de brandstoftank.

Trek de stekker uit het einde van de aars solenoïde. Duw de houder naar elkaar toe dat de slang vast te zetten aan de spoel en trek de slang uit.

Trek de plastic houders uit elkaar dat de vent elektromagnetische vast aan de beugel met de ene hand, en trek hem vervolgens uit de houder met de andere hand en uit de buurt van het voertuig.

Vervanging

Duw de nieuwe vent elektromagneet in de houders op de beugel; als het goed zit zal het vastklikken.

Duw de slang in de fitting op de vent elektromagnetische en duw de elektrische connector in de terminal.

Start en laat de motor; als de nieuwe elektromagnetische goed werkt, moet de "Service Engine Soon" licht uit te gaan wanneer de motor de normale bedrijfstemperatuur bereikt.

Share This Post