Index / Cars / Hoe de Valves Adjust op een 150cc scooter Engine

Share This Post

Cars

Hoe de Valves Adjust op een 150cc scooter Engine

Aanpassen van de kleppen of poorten op een 150cc scooter gaat delicaat werk malen weg bij de bestaande oppervlakken om meer brandstof en lucht te passen. Als verkeerd gedaan, kan het werk van de motor zaak verpesten, het creëren van een zwak punt waa

Advertisement

Aanpassen van de kleppen of poorten op een 150cc scooter gaat delicaat werk malen weg bij de bestaande oppervlakken om meer brandstof en lucht te passen. Als verkeerd gedaan, kan het werk van de motor zaak verpesten, het creëren van een zwak punt waar de zaak muren beginnen te kraken. verkeerd gevormde, eindigt het werk als een verspilling van tijd en geeft geen verbetering in de prestaties van de motor. Met behulp van de onderstaande stappen, kunt u de risico's te minimaliseren. Deze benadering gaat uit van de motor zaak wordt gestript en naakt voor aanvang van de werkzaamheden.

Wat je nodig hebt

Prestaties inname pakking voor een sjabloon

Prestaties cilinder pakking voor een sjabloon

Zwarte permanent marker

Draagbare gemotoriseerde slijpen gereedschap

Weekmetaal slijpen beetje

Borstel

Grote bak voor het wassen

Koop de prestaties inlaatklep pakking en cilinder basis pakking u wilt dat de 150cc motor havens aan te passen. Plaats de inname pakking tegen de opneming poort, zodat het alles behalve de oorspronkelijke klep gebieden die moeten worden verwijderd dekt.

Markeer de oppervlakte sectie inname niet onder de pakking met een zwarte stift. Grondig inkt het zo dat de zwarte inkt niet afvegen. Verwijder de pakking als u klaar bent. Voltooi hetzelfde proces met cilindervoetpakking tegen cilinderdeel van het carter.

Plaats de geïnkte carter onder een helder licht. Zet jezelf in een comfortabele positie te zitten of staan ​​voor een langere periode. Bevestig een zacht metaal slijpen beetje aan een hand-held gemotoriseerde slijpen tool. Schakel het gereedschap in en voorzichtig beginnen weg te malen het carter metaal om de markeringen te passen op uw zaak.

Stop regelmatig om bodemmateriaal uit de carter-poorten met een borstel te verwijderen. Maal voorzichtig, zodat het afgewerkte oppervlak is een soepele aanpassing overeenkomen met de markering patroon. Vermijd slijpen waar de poorten of kleppen beginnen om de overgang naar flat.

Beëindig het malen en veeg al het verwijderde materiaal. Onderzoek de kleppen voor alle gebieden nog steeds nodig werk. Verwijder het gereedschap en neem de motor aan een bak. Wassen met water om alle resterende stukjes op de motor behuizing te verwijderen. Droog de zaak af. Bereid je voor om de motor weer in elkaar zetten met de nieuw verbreed kleppen.

Share This Post