Index / Cars / Hoe de Transmission Fluid op een Ford Taurus 2005 Refill

Share This Post

Cars

Hoe de Transmission Fluid op een Ford Taurus 2005 Refill

De 2005 Ford Taurus is uitgerust met een automatische transmissie, die gespecialiseerde automatische transmissie vloeistof (ATF) om efficiënt te kunnen werken vereist. De transmissievloeistof smeert de tandwielen zodat de transmissie schakelt soepel

AdvertisementDe 2005 Ford Taurus is uitgerust met een automatische transmissie, die gespecialiseerde automatische transmissie vloeistof (ATF) om efficiënt te kunnen werken vereist. De transmissievloeistof smeert de tandwielen zodat de transmissie schakelt soepel en niet vastloopt op. Navullen van de automatische transmissie vloeistof moet gebeuren met de nodige voorzichtigheid, zoals overvulling kan leiden tot storing in de overbrenging. Terwijl het toevoegen van de vloeistof, moet je om de paar seconden stoppen om de transmissie vloeistof niveau opnieuw te controleren.

Wat je nodig hebt

Vod

Automatische transmissie vloeistof (ATF)

Rij met je Taurus 20 mijl om het te krijgen naar de normale bedrijfstemperatuur. Transmissie vloeistof zet uit als het wordt opgewarmd, zodat op het juiste niveau te waarborgen, moet je meten en voeg de vloeistof op bedrijfstemperatuur is.

Parkeer de Taurus op een vlakke omgeving. Schakel de parkeerrem aan het voertuig niet verschuift of verplaatst te verzekeren. Druk je voet op het rempedaal en beweeg de shifter door middel van elke versnelling, wacht vijf seconden tussen elke versnelling. Dit zorgt voor tijd voor elke versnelling in te schakelen. Eindig met de shifter in "Park" terwijl de motor draait.

Open de motorkap van de Taurus en zoek de "ATF" peilstok en het reservoir. Verwijder de peilstok en veeg het schoon met een doek. Plaats de peilstok terug in het reservoir en duw hem zo ver mogelijk naar binnen. Verwijder de peilstok en de meting niveau om te zien of de vloeistof moet worden toegevoegd.

Plaats een trechter in het reservoir buis. Schenk transmissievloeistof in de trechter, het toevoegen van een kleine hoeveelheid per keer. Controleer de hoogte van de vloeistof. Herhaal dit proces totdat de meting leest "Full" op de peilstok. Plaats de peilstok en sluit de motorkap van de Stier.

Share This Post