Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe de Tongen van Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe de Tongen van Shoes Reinig

Schoenen, van canvastennisschoenen tot leer loafers, raken vuil en stinkend uit de dagelijkse slijtage. Dit geldt ook voor de tong van de schoen, die bedekt met vuil zal worden en het verminderen van de totale uitstraling van het schoeisel. Reiniging

AdvertisementSchoenen, van canvastennisschoenen tot leer loafers, raken vuil en stinkend uit de dagelijkse slijtage. Dit geldt ook voor de tong van de schoen, die bedekt met vuil zal worden en het verminderen van de totale uitstraling van het schoeisel. Reiniging en ontgeuren de tong van leer of canvas schoenen heeft geen speciale gereedschappen nodig. Alles wat je nodig hebt is de juiste reinigingsmiddelen voor de specifieke materialen en zuiveringszout om de schoenen ruiken fris.

Wat je nodig hebt

vochtige doeken

1 eetl. milde afwasmiddel

4 kopjes water

Tandenborstel

Bakpoeder

Vuilnisbak

zadelzeep

zachte doeken

Het schoonmaken van het Canvas Tongues

Verwijder veters van de schoen en veeg eventuele verliezen vuil of modder aan beide zijden van de tong van de schoen met een vochtige doek.

Maak een mengsel van 1 eetl. milde afwasmiddel en 4 kopjes water. Een milde zeep worden geen kleurstoffen of parfum bevatten.

Til de tong naar achteren om de onderkant bloot te leggen. Dip een ongewenste tandenborstel in de zeep mengsel en schrobben van de tong. Verplaats de tong in de uitgangspositie schoon te maken uit de bovenzijde van de tong.

Laat het zeepachtige mengsel op de tong blijft gedurende 10 tot 15 minuten voor het afvegen van beide zijden van de tong met een vochtige doek.

Zet de schoenen in een koele, droge plaats en laat ze drogen.

Strooi de bovenkant en onderkant van de tong en de binnenzijde van de schoen met zuiveringszout. Laat de baking soda om in de schoenen zitten voor acht uur, of 's nachts.

Houd de schoenen ondersteboven boven een vuilnisbak en schudden om de baking soda, die ongewenste geuren van de schoen zal absorberen verwijderen.

Het schoonmaken van het leer Tongues

Verwijder veters van de schoen en veeg losse modder en vuil met een vochtige doek.

Bevochtig een doek met water en dompel de hoek in een container van het zadel zeep. Plaats geen van de doek met zadel zeep.

Til de tong aan de onderkant bloot te leggen en te werken het zadel zeep in het leer met behulp van overlappende cirkels.

Veeg het zadel zeep met een droge doek en herhaal aan de bovenzijde van de tong van de schoen.

Buff de tong met een zachte doek om zijn glans te herstellen.

Share This Post