Index / Cars / Hoe de Tire Pressure Sensor op een Toyota Yaris Reset

Share This Post

Cars

Hoe de Tire Pressure Sensor op een Toyota Yaris Reset

Alle modellen van de Toyota Yaris zijn uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de luchtdruk in een van de banden lager is dan de aanbevolen niveaus. Toyota beveelt aan de banden op 32 pounds per square in

AdvertisementAlle modellen van de Toyota Yaris zijn uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de luchtdruk in een van de banden lager is dan de aanbevolen niveaus. Toyota beveelt aan de banden op 32 pounds per square inch (psi). Als iemand band laag is, wordt de bandenspanning lampje branden op het bedieningspaneel. De sensor wordt automatisch gereset wanneer de banden worden opgepompt tot de juiste druk.

Wat je nodig hebt

Bandenspanningsmeter

perslucht

Controleer de luchtdruk op alle vier de banden met een bandenspanningsmeter.

Plaats het mondstuk van de perslucht in de eerste band die onder 32 psi.

Verwijder het mondstuk na een paar seconden en controleer de druk met de meter. Herhaal dit proces tot de drukmeter 32 psi.

Controleer de andere drie banden en vul zonodig om ze allemaal te lezen 32 psi.

Rij de Yaris voor een paar honderd yards naar de sensoren een kans om de druk nauwkeurig te meten geven. Het licht gaat uit zodra de on-board computer detecteert dat de banden goed zijn opgepompt.

Share This Post