Index / Cars / Hoe de timing op een Chevrolet Truck Set

Share This Post

Cars

Hoe de timing op een Chevrolet Truck Set

De motor in een Chevrolet truck moet goed worden getimed of de truck zal niet draaien. Timing een Chevrolet truck uit om alles in een timing volgorde van de motor naar de distributeur. Wanneer de timing van de motor, moet u elke stap van het proces t

AdvertisementDe motor in een Chevrolet truck moet goed worden getimed of de truck zal niet draaien. Timing een Chevrolet truck uit om alles in een timing volgorde van de motor naar de distributeur. Wanneer de timing van de motor, moet u elke stap van het proces timing precies stap voor stap te volgen, maar je kan de motor jezelf de tijd in de Chevrolet truck met slechts een paar tools.

Wat je nodig hebt

Socket set

pal

Bougie socket

Platte schroevendraaier

timing licht

wit krijt

Verwijder de nummer een bougiekabel en de bougie uit de cilinderkop. Gebruik de ratel en een bougie stopcontact. U kunt de vurenorde bovenop het motorblok te vinden. De meeste bestellingen voor Chevrolet motor vuren zijn "18436572."

Leg de platte schroevendraaier in het gat dat de bougie vandaan kwam.

Plaats het stopcontact en ratel op de krukaspoelie los en beginnen te draaien aan de krukas

Ga door het draaien van de krukaspoelie totdat u voelt dat de zuiger duw de schroevendraaier omhoog. Wanneer de zuiger de bovenkant van de cilinder bereikt, zal de motor in het bovenste dode. Zet de bougie weer in en plaats de bougiekabel terug naar de bougie.

Verwijder de verdeelkap en zorg ervoor dat de rotor binnenkant van de verdeler wijst naar de nummer een bougie. Als dat zo is, dan is de motor goed getimed. Zo niet, dan is de zuiger kwam niet helemaal of te ver naar beneden.

Crank de vrachtwagen en laat de motor draaien tot hij op de normale bedrijfstemperatuur.

Verwijder de vacu├╝mslang die loopt aan de distributeur. Schakel de motor uit.

Draai de hoofdverdeler moer dat de distributeur heeft in het blok.

Haak een uiteinde van de stroboscooplamp tot het nummer een bougiekabel en het andere uiteinde op de batterij.

Mark de krukaspoelie direct tegenover de merktekens met een stuk wit krijt. Start de motor opnieuw, vasthouden aan de distributeur, zodat het niet beweegt.

Richt de timing licht bij de krukaspoelie. De krukaspoelie heeft merktekens achter de poelie om de timing van aan te passen. Als de timing licht niet landen op de timing markeert elke keer dat de krukaspoelie draait, moet u de distributeur draaien tot de merken match.

Draai de distributeur met de klok mee ongeveer 1/4 van een ronde en controleer dan de merktekens opnieuw met de timing licht. Als de timing juist is ingesteld, draai de distributeur moer terug naar beneden en sluit de vacu├╝mslang. Als de timing is nog steeds uit, blijven draaien de distributeur met de klok mee totdat de timing licht wordt getimed met de merktekens op de krukaspoelie.

Hints

Als de nummer een zuiger is niet helemaal in het bovenste dode dan zal de timing volgorde uitgeschakeld.

Het nummer een zuiger zijn bovenste dode punt en het verdelerrotor moet wijzen naar het nummer een zuiger van de motor goed worden getimed.

Om de motor op de juiste getimed met de timing licht te krijgen, moet de timing licht knipperen op de krukaspoelie op het exacte tijdstip dat de markeringen op de krukaspoelie komen rond.

Probeer niet om de motor te starten, totdat de motor goed is getimed of de motor terug kon vuur en gooi de motor terug uit de tijd.

Share This Post