Index / Cars / Hoe de thermostaat vervangen op een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe de thermostaat vervangen op een Honda CRV

Als de thermostaat gaat slecht in een Honda CRV, riskeert u ernstige schade aan de motor als u het niet vervangen. de thermostaat vervangen is goedkoper en eenvoudiger dan het vervangen of verbouwing een motor die is beschadigd door een inoperabele k

AdvertisementAls de thermostaat gaat slecht in een Honda CRV, riskeert u ernstige schade aan de motor als u het niet vervangen. de thermostaat vervangen is goedkoper en eenvoudiger dan het vervangen of verbouwing een motor die is beschadigd door een inoperabele koelsysteem. Als je ooit geïnteresseerd om te weten wat houdt je CRV draaiende motor in topvorm bent geweest, wordt de taak van de vervanging van een thermostaat is een goede manier om te beginnen.

Wat je nodig hebt

Honda CRV thermostaat

Honda CRV thermostaat pakking

10 mm sleutel

Zoek het deksel thermostaathuis door het traceren van de radiator behuizing, die zich vanaf de bovenzijde van de radiator aan de rechterzijde van de motor. De CRV motor is zijwaarts geïnstalleerd, zodat de voorkant naar de radiator. De thermostaat behuizing is gekoppeld aan de radiator slang.

Verwijder de bouten van het deksel thermostaathuis met een 10 mm sleutel. Trek het thermostaathuis omhoog en weg van de basis van de motor. Laat het aangesloten op de radiator slang, maar duw hem naar de zijkant zodat u toegang tot de thermostaat.

Trek de thermostaat van de motor. Het is niet vastgeschroefd op zijn plaats, zodat het kan recht uit worden getrokken. Zoek de thermostaat huispakking op de basis van de motor. Trek het uit en gooi het weg.

Plaats een nieuwe pakking op zijn plaats, en zet de thermostaat terug naar de CRV motor. Wees voorzichtig de pakking nat niet te krijgen - dat er een lek kan veroorzaken.

Plaats het deksel thermostaathuis weer op de motor, en grendel op zijn plaats. Warm de motor op, dan controleren op eventuele lekkages. Als er een lek, draai de klep naar beneden meer. Dit moet geen lekken te elimineren.

Hints

Werk nooit aan het koelsysteem van een motor, terwijl de motor warm is. Het koelsysteem staat onder druk als het warm is, en je kon een ernstige brandwonden door hete koelvloeistof te krijgen.

Share This Post