Index / tech / Hoe de taakbalk Verfijn

Share This Post

tech

Hoe de taakbalk Verfijn

De Start-knop, een lijst met geopende programma's en het systeemvak zijn allemaal inbegrepen in de taakbalk die loopt langs de onderkant van het scherm in de Microsoft Windows-besturingssysteem. Standaard is de taakbalk is slechts één rij hoog, het w

Advertisement

De Start-knop, een lijst met geopende programma's en het systeemvak zijn allemaal inbegrepen in de taakbalk die loopt langs de onderkant van het scherm in de Microsoft Windows-besturingssysteem. Standaard is de taakbalk is slechts één rij hoog, het weergeven van de programma's en pictogrammen in naast elkaar. Het is echter mogelijk de taakbalk ontgrendelen en vergroten de omvang verticaal. Als de taakbalk van uw systeem op deze manier veranderd en je wilt om het aan te passen aan een smallere afmeting, Windows kunt u de taak uit te voeren met slechts een paar klikken.

Klik met de rechtermuisknop op een oppervlakte van de taakbalk die geen pictogrammen of programma knoppen bevat.

Klik op de "Taakbalk vergrendelen" punt als je een vinkje direct links van de naam vermeld. Als je niet een teken te zien, wordt de taakbalk al ontgrendeld, en je moet doorgaan naar de volgende stap.

Beweeg de cursor in de richting van de bovenste rand van de taakbalk, totdat hij verandert van een vorm van de wijzer in een tweekoppige pijl.

Klik één keer, houd uw klik, sleep naar beneden totdat de taakbalk uw gewenste grootte bereikt en vervolgens de muis loslaat.

Share This Post