Index / tech / Hoe de taakbalk lettertype wijzigen

Share This Post

tech

Hoe de taakbalk lettertype wijzigen

Veel mensen besteden acht uur per dag achter de computer, zodat de taakbalk uw persoonlijkheid moeten weerspiegelen. Pas uw taakbalk door het veranderen van de doopvont om uw stijl aan te passen. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad. Vanuit u

Advertisement

Veel mensen besteden acht uur per dag achter de computer, zodat de taakbalk uw persoonlijkheid moeten weerspiegelen. Pas uw taakbalk door het veranderen van de doopvont om uw stijl aan te passen.

Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad. Vanuit uw Windows-omgeving, zal dit een menu te genereren.

Klik op 'Eigenschappen'. Dit zal uw venster Eigenschappen voor beeldscherm, waar je veel van de aanpassingen lukt om uw Windows-bureaublad te openen.

Open het tabblad 'Uiterlijk'. Vanuit dit venster kunt u uw knoppen en kleurenschema's te bewerken.

Klik op 'Geavanceerd' in de rechterbenedenhoek van het tabblad Vormgeving. Hierdoor wordt een nieuw venster te openen voor uw geavanceerde Vormgeving.

Open de "Item" drop-down menu. Dit menu biedt een veelheid aan Desktop opties op maat. De opties zullen niet actief, totdat u een selectie maken uit de drop-down.

Kies "Actieve titelbalk" uit het drop down menu. Dit zal de overige velden activeren dit venster.

Selecteer de gewenste lettertype in de "Font" drop down menu. U mag de grootte van de tekst, alsmede de kleur en stijl, zoals vet of cursief wijzigen.

Klik op "OK" als u tevreden bent met uw wijzigingen zijn.

Share This Post