Index / Cars / Hoe de Stuurbekrachtigingsolie op een Honda CRV wijzigen

Share This Post

Cars

Hoe de Stuurbekrachtigingsolie op een Honda CRV wijzigen

De Honda CRV is een hele SUV die levert niet alleen macht en off-road capaciteiten maar levert gas kilometers die het mogelijk maakt om te verdubbelen als een woon-werkverkeer. De stuurbekrachtigingspomp van een CRV gebruikt hydraulische druk om gebr

Advertisement

De Honda CRV is een hele SUV die levert niet alleen macht en off-road capaciteiten maar levert gas kilometers die het mogelijk maakt om te verdubbelen als een woon-werkverkeer. De stuurbekrachtigingspomp van een CRV gebruikt hydraulische druk om gebruik te maken van uw stuurarmen links naar rechts, waardoor het makkelijker voor u om te draaien en omgaan met de automerken. Zoals met alle interne automotive vloeistoffen, moet de stuurbekrachtiging regelmatig (elke 100.000 mijl) worden veranderd en moet regelmatig controleren om er zeker van dat het handhaven van het juiste niveau. Verander je vloeistof regelmatig een langdurige CRV aandrijflijn garanderen.

Wat je nodig hebt

Fluid removal tool

Fabrikant voorgeschreven stuurbekrachtigingsvloeistof

Zoek de stuurbekrachtiging reservoir onder de motorkap van uw CRV. Het is op de firewall van het voertuig door de bestuurder en een wit ABS kunststof reservoir.

Schroef de dop van het reservoir en schuif de vloeistof removal tool in het reservoir en knijp de lamp aan de bovenkant om het gereedschap gebruikte vloeistof te vullen. Gooi de vloeistof in een container door opnieuw knijpen de lamp. Verder transporteren van fluïdum uit het reservoir naar een container totdat het reservoir leeg.

Giet nieuwe stuurbekrachtiging vloeistof in het reservoir en schroef de dop er weer op. Rij de CRV als normaal voor een week en herhaal het proces van het verwijderen van de oude stuurbekrachtiging vloeistof uit het reservoir het volgende weekend. Doe dit voor een cursus van 2 tot 3 weekends om alle oude vloeistof volledig uitwisselen van uw systeem met de nieuwe.

Hints

Raadpleeg de onderhouds- handboek bij uw CRV voor de opgegeven stuurbekrachtiging vloeistof voor het jaar en het model dat u hebt. Anders kunt u universele synthetische stuurbekrachtigingsvloeistof gebruiken.

Share This Post