Index / Cars / Hoe de Starter in een Ford Taurus vervangen (1996-2005)

Share This Post

Cars

Hoe de Starter in een Ford Taurus vervangen (1996-2005)

Alle auto's hebben behoefte aan een starter op de motor rond te draaien. De starter bevindt zich onder de motor, en als de motor niet zal omdraaien of de starter sleept, is het tijd om een ​​nieuwe te krijgen. Hier zijn de stappen om de oude starter

Advertisement

Alle auto's hebben behoefte aan een starter op de motor rond te draaien. De starter bevindt zich onder de motor, en als de motor niet zal omdraaien of de starter sleept, is het tijd om een ​​nieuwe te krijgen. Hier zijn de stappen om de oude starter op te stijgen en zet de nieuwe starter op een 1996-2005 Ford Taurus.

Wat je nodig hebt

Floor jack

Jack staat

Moersleutel

Koppel de kabel van de negatieve post op de batterij. Gebruik een vloer-aansluiting om de auto op te wekken en te gebruiken jack staat om de auto te ondersteunen. Verwijder de starter-kabel en de elektrische solenoïde motor los van de startrelais.

Gebruik een sleutel om de bouten van de onderste en bovenste startmotor mounts te verwijderen. Neem het beschermkapje van de startmotor terminal. Druk op de tab vasthouden van de startmotor solenoïde terminal connector en trekken om het te verwijderen. Gebruik een sleutel om de moer met de accukabel opstijgen en neem de accukabel van de starter.

Neem de twee vasthoudende starter bouten uit, neem dan de starter uit de bel huisvesting en uit het voertuig. Controleer de flex plaat tot schadevergoeding bij de invoering van de nieuwe starter op.

Plaats de starter op zijn plaats en gebruik je vingers om de bouten vast te draaien. Gebruik een sleutel om de onderste en bovenste bevestigingsbouten aandraaien om 16 tot 21 voet per pond. Zet de startaccu kabel weer aan en gebruik een sleutel om de moer te scherpen om 80-123 inch per pond.

Zet de startmotor connector weer aan. Duw rechtdoor op de connector totdat deze klikt, om ervoor te zorgen dat het stevig op zijn plaats. Zet de elektromagnetische klep weer aan. Gebruik de vloer krik om de auto te verlagen en zet de negatieve accukabel weer aan.

Hints

Bij het verwijderen van het plastic omhulsel deksel van de spoel S terminal, pakt u de connector, drukt u op het tabblad plastic en trek de lead worden uitgeschakeld. Trek niet aan de leiding.

Share This Post