Index / Cars / Hoe de SRS Light Reset op een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe de SRS Light Reset op een Honda CRV

Een Honda CRV is uitgerust met een On-Board Diagnostics computer die houden van alle mechanische functies van het voertuig houdt. Wanneer u de SRS lampje knipperen op je dashboard, wordt u attenderen op een storing in het aanvullend veiligheidssystee

AdvertisementEen Honda CRV is uitgerust met een On-Board Diagnostics computer die houden van alle mechanische functies van het voertuig houdt. Wanneer u de SRS lampje knipperen op je dashboard, wordt u attenderen op een storing in het aanvullend veiligheidssysteem, dat wil zeggen, het airbagsysteem. Je moet het hebben onderzocht en meteen gerepareerd om een ‚Äč‚Äčtoevallige airbag te voorkomen.

Wat je nodig hebt

Veiligheidsbril

Doek werkhandschoenen

Twee beklede draden 6-inch

Scherp mes

Ontstekingssleutel

Zet een veiligheidsbril en doek werkhandschoenen.

Vind de MES-aansluiting onder het stuur in de buurt van de zekeringkast. Het is over het algemeen groen of geel en heeft een twee-gat houder plug op zijn plaats. Verwijder de plug.

Strip de uiteinden van beide draden met een mes. Zet een einde van elk van de draden in elk van de gaten van de MES connector.

Steek de andere uiteinden van elk van de draden bij elkaar zodat ze contact te leggen. Dit zal kort de MES. Zorg ervoor dat u de blootgestelde draad te raken met enig deel van je lichaam.

Steek de sleutel in het contactslot en zet hem aan, maar start de motor niet starten. Houd de uiteinden van de draad aanraken terwijl je dit doet. De SRS lampje knippert op, en dan verdwijnen. Scheid de draden onmiddellijk. De SRS lampje moet weer komen.

Herhaal stap 3 en de SRS licht zal twee keer knipperen en uit te schakelen. Unshort de twee draden. Dit zal ertoe leiden dat de SRS licht twee keer knipperen.

Schakel het voertuig, wacht een minuut en start de motor. De SRS licht zal opnieuw oplichten en dan uitgaan voor een goede.

Hints

Als dit proces niet werkt, herhaal dit meerdere keren totdat het doet. Als het niet werkt, moet het voertuig opnieuw bekeken om ervoor te zorgen dat de airbag probleem is verholpen.

Share This Post