Index / tech / Hoe de Remote Beep voor vergrendelen en ontgrendelen deuren uitschakelen op een Toyota Avalon 2005

Share This Post

tech

Hoe de Remote Beep voor vergrendelen en ontgrendelen deuren uitschakelen op een Toyota Avalon 2005

remote keyless entry de Toyota Avalon 2005 biedt externe feedback wanneer u de autodeuren op slot via de afstandsbediening. Deze feedback omvat de hoorn piepen als de koplampen knipperen. Schakel de pieptoon door het instellen van configuratie op afs

Advertisement

remote keyless entry de Toyota Avalon 2005 biedt externe feedback wanneer u de autodeuren op slot via de afstandsbediening. Deze feedback omvat de hoorn piepen als de koplampen knipperen. Schakel de pieptoon door het instellen van configuratie op afstand van de Avalon te zwijgen. Als u van gedachten verandert en besluit dat u de pieptoon wilt, herhaal het proces om het mogelijk te maken. Sommige 2005 Avalon modellen worden geleverd met een Smart Key-systeem, zonder sleutel mes. Het piepen kan niet worden uitgeschakeld op deze modellen. De procedure werkt alleen voor de key-cilinder-type ontsteking.

Zit in bestuurderszijde van de Avalon stoel met het bestuurdersportier geopend. Steek de sleutel in het contactslot, dan snel verwijderen.

Steek de sleutel binnen vijf seconden na het verwijderen en zet het contact aan. Wacht 10 seconden.

Snel druk op een knop op de afstandsbediening tweemaal. U zult twee piepjes hoort te laten weten dat de configuratie is gewijzigd.

Verwijder de sleutel en testen van de afstandsbediening om te controleren of de pieptoon is uitgeschakeld. Als het niet, herhaal het proces.

Share This Post