Index / Bedrijf / Hoe de raad van bestuur van een Public verhandeld bedrijf

Share This Post

Bedrijf

Hoe de raad van bestuur van een Public verhandeld bedrijf

Alle beursgenoteerde ondernemingen moet een raad van bestuur te hebben. Omdat ze openbaar worden verhandeld, ze hebben over het algemeen geen reden om te proberen te verbergen wie hun directeuren zijn, en de informatie is gemakkelijk online hebben ge

Advertisement



Alle beursgenoteerde ondernemingen moet een raad van bestuur te hebben. Omdat ze openbaar worden verhandeld, ze hebben over het algemeen geen reden om te proberen te verbergen wie hun directeuren zijn, en de informatie is gemakkelijk online hebben gevonden. In sommige gevallen is de informatie niet direct beschikbaar en een weinig onderzoek gedaan moet worden. Aangezien beursgenoteerde ondernemingen jaarlijks een verslag moeten indienen bij de federale overheid, met een beetje tijd en inspanning, kunt u nog steeds een lijst van de raad van bestuur van dit soort bedrijven.

Controleer de officiële website van het bedrijf. De meeste beursgenoteerde bedrijven zullen deze informatie beschikbaar op hun website zonder kosten te hebben. Sommige bedrijven kunnen hun raad van bestuur een lijst als de 'directie,' dus zoeken naar dat op de webpagina ook.

Bel het bedrijf of e-mail de webmaster om te vragen om de lijst van de raad van bestuur. Deze informatie kan in het algemeen te vinden op hun website. Vele malen zullen ze een lijst mail aan u of u rechtstreeks over waar de informatie online in het geval je het gemist.

Zoek naar het bedrijf op de officiële Securities and Exchange Commission. Alle beursgenoteerde ondernemingen moeten jaarlijks verslagen bij de SEC, waarvan er één een proxy-rapport wordt genoemd in te dienen. Dit verslag moet een lijst van de raad van bestuur van de onderneming.

Beperk het zoeken op datum. Dit zorgt ervoor dat u de meest recente raad van bestuur lijst voor het bedrijf dat u zoekt te krijgen. Als je niet beperken door datum, kan je eindigen met de raad van bestuur van de ene of meer jaar geleden, die niet de meest actuele lijst kunnen zijn.

Hints

Als je niet kunt vinden wat u zoekt, probeer dan de Delaware Division van Corporations. Dit zou een laatste redmiddel zijn als je de benodigde informatie over het bedrijf of de SEC website niet kan vinden. Veel bedrijven nemen in de staat Delaware en moeten jaarlijks een verslag indienen met hen.

Er kunnen kosten die betrokken zijn bij het krijgen van een papieren kopie van de documenten in de e-mail met betrekking tot de raad van bestuur van een onderneming. De kosten zullen variëren afhankelijk van de lengte van het verslag en de mailing dienst die wordt gebruikt.

Share This Post