Index / tech / Hoe de Plastic deel rond een lcd-tv reinigen

Share This Post

tech

Hoe de Plastic deel rond een lcd-tv reinigen

De kunststof frame rond een lcd-tv trekt stof gemakkelijk, maar vereist geen uitgebreid schoonmaken heel vaak (in de gemiddelde woning). Bevlekt vingerafdrukken kunnen echter ophopen op het plastic in de tijd, waardoor het lijkt vuile. Het reinigen v

Advertisement

De kunststof frame rond een lcd-tv trekt stof gemakkelijk, maar vereist geen uitgebreid schoonmaken heel vaak (in de gemiddelde woning). Bevlekt vingerafdrukken kunnen echter ophopen op het plastic in de tijd, waardoor het lijkt vuile. Het reinigen van de plastic is zeer eenvoudig en vereist geen speciale schoonmaakmiddelen nemen.

Wat je nodig hebt

Water

Vloeibare zeep

2 kommen

Pluisvrije doeken

Koppel uw LCD TV. Hoewel het risico van een elektrische schok is klein, moet u altijd de stekker uit een TV gaat schoonmaken een deel ervan.

Vul een kommetje half vol met water en zet het op een stabiele ondergrond. Voeg 1/2 theelepel. milde vloeibare zeep, zoals afwasmiddel of handzeep.

Vul een kom vol van schoon water.

Dompel een hoek van een schone, niet-pluizende doek in de kom met water en zeep. Wring de hoek van het doek zodat vloeistof druipt niet. Veeg dit over het bovenste deel van het plastic rond uw LCD TV.

Maak een schone hoek van de doek en veeg het plastic zijkanten over het scherm.

Maak een schone hoek van de doek en veeg het plastic rond de onderkant van de TV.

Bevochtig een tweede schone doek in de kom van gewoon water. Wring de doek goed uit en veeg het over de plastic als nodig is om alle zeep te verwijderen.

Droog alle kunststof oppervlakken u gereinigd met een droge doek.

Hints

Bij normaal gebruik, moet het plastic rond een lcd-tv-scherm niet nodig vochtig schoonmaken meer dan een paar keer per jaar. Tussen de vochtige schoonmaak, veegt het plastic naar beneden met een droge microfiber afstoffen doek.

Kunststof onderdelen reinigers zijn verkrijgbaar op het kantoor aanbod winkels. De schoonmakers komen in vloeistoffen en schuimen.

Gebruik geen glasreiniger, ammoniak of op basis van oplosmiddelen reinigingsmiddelen in de buurt van LCD-schermen. Deze kunnen het scherm beschadigen.

Share This Post