Index / Sport en fitness / Hoe de Peroneale peesreparatie

Share This Post

Sport en fitness

Hoe de Peroneale peesreparatie

De peroneal pees strekt zich uit langs de onderste buitenkant van je been, enkel en voet. Deze pees kan beschadigd raken door lopen op een hellend oppervlak of zelfs het dragen van schoenen die naar beneden worden gedragen op de buitenkant van de zol

AdvertisementDe peroneal pees strekt zich uit langs de onderste buitenkant van je been, enkel en voet. Deze pees kan beschadigd raken door lopen op een hellend oppervlak of zelfs het dragen van schoenen die naar beneden worden gedragen op de buitenkant van de zolen. Wanneer beschadigd is, zal de peroneal pees stijfheid veroorzaken in de enkel en potentieel veroorzaken pijn bij het staan ​​of lopen. Door het nemen van preventieve maatregelen en het doen van een paar revalidatie stukken, kunt u deze pees te repareren als je hebt gespannen of beschadigd is.

Blijf af van uw voeten zo veel mogelijk. Terwijl rehabbing je peroneal pees, moet u uw oefening routine te stoppen en laat de pees te genezen. Het is belangrijk dat je de pees tijd om te rusten zonder overwerkt te geven. Als je dat niet doet, riskeert u permanent beschadigen.

Voer zittende handdoek strekt zich drie keer per dag, elke dag. Om een ​​zittende handdoek stretch doen, zitten op de vloer met je geblesseerde been uitgestoken. Loop een handdoek rond de bal van je voet en trek de handdoek terug naar je lichaam totdat je rek voelt. Houd deze positie 30 seconden ingedrukt.

Voeren staande kalf strekt zich drie keer per dag, elke dag. Om een ​​staande kalf stretch doen, staan ​​voor de lengte van een muur arm verwijderd, voeten op heupbreedte uit elkaar en plaats je handen op de muur, met de handpalmen naar beneden. Stap één been naar voren ongeveer 12 inch en houden je geblesseerde been in de uitgangspositie. Buig de ellebogen en leun naar de muur tot je een rek aan de achterkant en zijkant van het geblesseerde been voelen. Houd deze positie gedurende 60 seconden en laat los.

Voer een zittende peroneal rek driemaal per dag, elke dag. Om een ​​zittende peroneal stuk uit te voeren, zitten in een stoel zonder armleuningen en kruis je geblesseerde been over je andere been, zodat uw scheenbeen rust op je knie. Met beide handen, trek of draai je geblesseerde voet naar u toe, zonder de geblesseerde been te bewegen tot je een rek in de peroneus pees voelen. Dit moet verschijnen alsof je probeert om te kijken naar de onderkant van je voet zittend. Houd deze positie 30 seconden ingedrukt.

Hints

Altijd in overleg met uw arts voordat u uw peroneus spieren afkickkliniek, zou een meer ernstige onderliggende probleem de oorzaak van de spanning zijn.

Share This Post