Index / Cars / Hoe de Passenger Mirror op een Ford Freestar Fix

Share This Post

Cars

Hoe de Passenger Mirror op een Ford Freestar Fix

Ford re-branded de Ford Windstar naar de Ford Freestar in 2004. Hoewel Ford aangeprezen het voertuig als een geheel nieuw platform, de Freestar leek op de Windstar in bijna elk aspect. De passagier spiegel op de Ford Freestar zwellend zijde van de de

Advertisement

Ford re-branded de Ford Windstar naar de Ford Freestar in 2004. Hoewel Ford aangeprezen het voertuig als een geheel nieuw platform, de Freestar leek op de Windstar in bijna elk aspect. De passagier spiegel op de Ford Freestar zwellend zijde van de deur met drie bouten die zich uitstrekken naar een compartiment lokaliseren binnen het binnenste deurpaneel. Het is gemakkelijker om de spiegel te repareren door de lens te vervangen dan het vervangen van de gehele spiegel.

Duw de linker kant van de spiegel lens in het spiegelhuis op de Freestar, die de rechterkant van de spiegel duwt uit de behuizing.

Pak de spiegel met je hand en trek hem naar buiten. De beugels die de spiegel voor te houden in de behuizing stuk als je trek op de lens. U zult het huis niet beschadigen door het trekken van de spiegel.

Plaats de nieuwe spiegellens in het huis. De strakke tolerantie van de behuizing zorgt ervoor dat de spiegel lens op een lijn in het gat.

Duw op het gezicht van de lens met uw hand aan de beugels te duwen rond de montage post, zich in de spiegel, totdat je voelt dat de lens zitting tegen de paal.

Share This Post