Index / Wensen en Feesten / Hoe de Party Game Christmas Carol Play

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe de Party Game Christmas Carol Play

Er zijn twee populaire versies van de "Christmas Carol Game." Beide zijn geschikt voor groepen van ten minste zes. Beide versies rekenen op de bereidheid van de deelnemers om te zingen in het bijzijn van anderen. U kunt echter de tweede versie v

Advertisement

Er zijn twee populaire versies van de "Christmas Carol Game." Beide zijn geschikt voor groepen van ten minste zes. Beide versies rekenen op de bereidheid van de deelnemers om te zingen in het bijzijn van anderen. U kunt echter de tweede versie van het spel aan te passen aan schuwer partij gasten.

Wat je nodig hebt

Papier

Potlood

Een boek of Christmas carol lyrics ter referentie

Potloden of pennen

Kleine geschenken voor prijzen

Christmas Carol Game, Versie 1

Flauwvalt papier en potloden voor alle gasten. Laat iedereen schrijf de teksten om een ​​favoriet Christmas Carol.

Bepaal de grootte van de groep. Vraag iedereen op te schrijven vijf nummers binnen het bereik van het aantal gasten (als er 20 gasten, kiezen uit vijf nummers tussen 1 en 20.)

Roep een nummer binnen de in stap 2 beschreven range Vraag alle gasten met dat nummer om op te staan ​​en zingen het lied geschreven op het papier. Wegstrepen dat nummer uit het papier.

Kondigen een ander nummer en hebben de gasten met dat nummer staan ​​en te zingen. Begrijp dat meerdere tegelijk carols worden gezongen. Zorg ervoor dat zangers wegstrepen het nummer van de bodem van hun papieren.

Blijven roepen nummers tot één gast alle vijf nummers heeft overschreden af ​​van zijn krant. Serveer cocktails tijdens het spel. Instrueer de "winnaar" te staan ​​en te zingen "Jingle Bells" om de hoofdprijs balde.

Christmas Carol Game, Versie 2

Schik stoelen in een kring. Bepaal wie het spel zal beginnen met het zingen van de eerste regel van een favoriete kerstlied.

Vraag het aan de gast aan de rechterkant van de eerste zanger door te gaan met het zingen van de volgende regel van de hymne. Ga verder rond de cirkel met elke persoon het zingen van een lijn van teksten totdat een speler niet naar de volgende regel te leren kennen. Verklaren dat speler "out" van de competitie.

Ga naar de gast aan de rechterkant van de speler die is "out." Begin een nieuwe ronde met het zingen van de eerste regel van een andere Carol.

Ga verder rond de cirkel met elke gast het toevoegen van een regel aan het lied. Elimineer gasten die niet weet wat de volgende regel. Doorgaan tot slechts één speler overblijft. Beloon die speler met een kleine prijs-vakantie thema.

Pas de regels voor de verlegen spelers. Hebben gasten reciteren van de teksten in plaats van zingen ze hardop.

Hints

"Jingle Bells" is niet toegestaan ​​als onderdeel van de regelgeving het spel in beide versies van het spel.

Bieden kleine prijzen voor "Worst Singing", "Best Solo ',' meest obscure Carol" en andere categorieën.

Waar volwassenen betreft, cocktails maken beide versies van dit spel een stuk leuker.

Zorg ervoor dat u alleen alcoholische dranken dienen om gasten 21 jaar en ouder.

Share This Post