Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe de Parental Control Code overschrijven in een Nintendo Wii

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe de Parental Control Code overschrijven in een Nintendo Wii

De Nintendo Wii is een familie-console die ouders kunnen gebruiken om de inhoud van hun kinderen te kijken en de afspeelknop ouderlijke controle-systeem te bewaken stelt ouders voor het opzetten van een viercijferige code om internetgebruik, systeem

AdvertisementDe Nintendo Wii is een familie-console die ouders kunnen gebruiken om de inhoud van hun kinderen te kijken en de afspeelknop ouderlijke controle-systeem te bewaken stelt ouders voor het opzetten van een viercijferige code om internetgebruik, systeem updates beperken, chatfuncties en blokkeert elke niet-goedgekeurde nominale spellen. Als ouders vergeten ouderlijke code van de Wii, zullen ze moeten de instellingen naar de Wii te repareren overschrijven.

Gebruik de Wii-afstandsbediening om te selecteren "Instellingen." Op het onderste scherm, klik op de "Rechter pijltoets" tweemaal op om het ouderlijk toezicht menu te bereiken.

Selecteer "Parental Controls." U zult gevraagd of u wilt deze instellingen te wijzigen. Selecteer "Ja."

Bestel je achtcijferige conformatie nummer. Selecteer 'Ik ben mijn 4-cijferige pin "van het control menu ouderlijke. Selecteer vervolgens "ik mijn geheim wachtwoord vergeten." U ontvangt een achtcijferige conformatie nummer dat wordt gebruikt bij de toegang tot uw oude ouderlijk toezicht code worden gegeven.

Reset uw code. Voer het achtcijferige conformatie code op de website van Marcansoft's (zie bronnen).

Hints

U kunt ook bellen Nintendo voor assistentie bij 800-255-3700.

Share This Post