Index / Tuin / Hoe de onderste takken van Pine Trees Cut

Share This Post

Tuin

Hoe de onderste takken van Pine Trees Cut

Als er niets aan om te groeien, kunnen de filialen op uw pijnboom uiteindelijk blijken een overlast. Dit geldt met name voor laaghangende takken of ledematen. Dennentakken vaak hangen zo laag dat ze het onmogelijk maken om comfortabel onder passeren

AdvertisementAls er niets aan om te groeien, kunnen de filialen op uw pijnboom uiteindelijk blijken een overlast. Dit geldt met name voor laaghangende takken of ledematen. Dennentakken vaak hangen zo laag dat ze het onmogelijk maken om comfortabel onder passeren met een voertuig. Ze maken het moeilijk om te maaien onder de boom met een rijden grasmaaier. In bepaalde situaties kan een lage pine ledematen ook belemmeren of blokkeren uw mening van tegenliggers. Gelukkig is het verwijderen van deze laaghangende takken is een redelijk eenvoudige taak.

Wat je nodig hebt

  • Snoeizaag of kettingzaag

    Trap (indien nodig)

    handschoenen

    Oogbescherming

Verwijder eventueel vuil in de buurt van de pijnboom die uw werkplek kunnen belemmeren.

Stel uw ladder in de buurt van de stam van de pijnboom als je het filiaal van de grond niet kan bereiken. Zorg ervoor dat de ladder is dicht genoeg zodat je de branche kunt bereiken met uw zaag, maar ver genoeg zodat de vallende tak je niet raakt.

Pak de zaag stevig en snijd ongeveer halverwege de pijn boom tak op een afstand van ongeveer 12 inches uit de stam van de pijnboom. Gesneden uit de onderzijde van de tak, omhoog.

Verplaats 1 inch langs de tak en begin uw tweede snede. Zet deze snede aan de bovenzijde van het bijkantoor. Als u door de tak met uw zaag gesneden, zal de branche afbreken tussen de twee sneden. Het snijden van de tak op deze manier wordt schade aan de boom te verminderen.

Knip de resterende stomp van den tak. Knip niet de tak helemaal terug naar de stam, maar gesneden, zodat de tak kraag intact blijft. De knoest is het vergrote segment schors en hout dat de basis van de aftakking van de stam van de boom scheidt.

Houd de machine zodat het snijdt in een geschatte hoek van 45 graden vanaf de top van de tak tijdens deze derde snit. Deze methode zal verdere schade aan de schors van de pijnboom te voorkomen.

Herhaal het snoeien procedure zo vaak als nodig is om alle van de lage-opknoping takken op de dennenboom te verwijderen.

Hints

Gebruik handschoenen en oogbescherming, zoals een veiligheidsbril, bij gebruik van een kettingzaag of snoeizaag.

Vermijd het verwijderen van de pine takken in de late zomer of herfst. Snoeien gedurende deze tijd maakt de structuur meer gevoelig voor schade veroorzaakt door de aankomende kou van de winter.

Share This Post