Index / tech / Hoe de NBU bestanden te converteren naar contactpersonen

Share This Post

tech

Hoe de NBU bestanden te converteren naar contactpersonen

In een steeds meer digitale wereld, is het belangrijk om een ​​back-up van de belangrijke gegevens op uw telefoon op uw pc. Nokia Back-up (NBU) bestanden zijn mobiele telefoon-compatibele bestanden die zijn gemaakt bij het synchroniseren van een Noki

AdvertisementIn een steeds meer digitale wereld, is het belangrijk om een ​​back-up van de belangrijke gegevens op uw telefoon op uw pc. Nokia Back-up (NBU) bestanden zijn mobiele telefoon-compatibele bestanden die zijn gemaakt bij het synchroniseren van een Nokia-telefoon met een computer. Hoewel het nooit nodig kan zijn om een ​​van deze bestanden op uw computer te openen, kunt u deze omzetten naar tekst te lezen in een platte tekst-viewer, komma's gescheiden waarden (CSV), voor gebruik in Windows-software suites zoals Microsoft Outlook of Microsoft Excel of HyperText Markup language (HTML) voor gebruik op websites. U kunt de NBU bestanden die verband houden met uw contactpersonen gemakkelijk om te zetten in één van de bovengenoemde formaten, met behulp van een software pakket genaamd Noki.

Downloaden, installeren en uitvoeren van de Noki Conversion Software.

Klik op de knop 'Bladeren'.

Ga naar uw "telefoonboek." Markeer de map met je muis en klik op 'Opslaan als. "

Kies "txt", "xls" of "html" formaat uit het drop-down menu naast de "type bestand." Kies een locatie voor het nieuwe bestand. Klik op 'Opslaan'.

Share This Post