Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe de Monopoly Drinking Game Play

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe de Monopoly Drinking Game Play

Monopoly is een leuk familiespel die kunnen worden genomen naar het volgende niveau na uren. Als u en uw vrienden zijn op zoek naar een leuke drinken spel, kunt u uw oude familie favoriet, Monopoly, om te zetten in een party game. Net als de meeste d

AdvertisementMonopoly is een leuk familiespel die kunnen worden genomen naar het volgende niveau na uren. Als u en uw vrienden zijn op zoek naar een leuke drinken spel, kunt u uw oude familie favoriet, Monopoly, om te zetten in een party game. Net als de meeste drinken games, is het verboden om te spelen met alcoholische dranken als je jonger bent dan 21. Het Monopoly drinken spel is het beste om te spelen met wijn of bier, maar kan worden gespeeld met gemengde drankjes. Laat de Monopoly drinking game niet spelen met rechte drank.

Wat je nodig hebt

Verschillende drankjes per speler

1 potje Monopoly

1 afdruk van het drinken spelregels

Wijs een speler als de bankier. De bankier moet flauwvalt het geld en ook bijhouden van het drinkwater regels van het Monopoly drinking game.

Print één kopie van het drinken spelregels. Deze regels zullen gedurende het spel worden afgedwongen door de bankier.

Wijs een speler als de barman. De barman is verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat de spelers drinken wanneer ze moeten en ze krijgen een hervulling wanneer hun drankje is leeg.

Instrueer de bankier om de regels te handhaven. Wanneer een speler gooit doubles, landt op het terrein van iemand anders, gaat naar de gevangenis, landt op "GO" hypotheken eigendom, landt op "Inkomstenbelasting", of betaalt geld door middel van "Chance" of "Algemeen Fonds", moet hij één drankje te drinken . Als hij of zij eigendom één iemands landt en de eigenaar is eigenaar van alle drie de woningen in de kleur rij, moet de speler drie keer drinken.

Gedurende het spel, kijk uit voor fouten. Als de spelers meer en meer dronken te worden, kunnen zij per ongeluk breken of overslaan regels. Het is aan de bankier om te bepalen wanneer een speler te dronken om te spelen heeft gekregen, en de speler is dan uit het spel.

Hints

Als een speler te veel gedronken heeft, af te dwingen een water rond, waarbij elke speler water voor een ronde in plaats van alcohol moet drinken.

Laat de Monopoly drinking game niet spelen als je jonger bent dan 21.

Share This Post