Index / Bedrijf / Hoe de markt & Krijg klanten voor een Headlight Restoration Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe de markt & Krijg klanten voor een Headlight Restoration Zakelijk

Het krijgen van klanten voor uw koplamp restauratie bedrijf is de eerste stap, upselling hen is de tweede, en zorgen dat ze terugkomen, is de derde. Om al deze te bereiken, moet u de gegevens van klanten te identificeren en te vervolgen uw doelgroep

AdvertisementHet krijgen van klanten voor uw koplamp restauratie bedrijf is de eerste stap, upselling hen is de tweede, en zorgen dat ze terugkomen, is de derde. Om al deze te bereiken, moet u de gegevens van klanten te identificeren en te vervolgen uw doelgroep bieden gratis diensten als aanvulling op het herstel koplamp, en het verzamelen zodat u kunt blijven met hen te communiceren. Je moet ook zorgvuldig ambachtelijke het merk van uw bedrijf via uw website, logo, kleuren, brochures en andere marketing materiaal.

Vergeet niet om uw product of dienst via verbonden ondernemingen te bevorderen, zoals grote retailer winkels of lokale auto-dienstverlenende bedrijven die niet concurreren met de service. Onderhandelen met kopers om uw product te krijgen op hun schappen, of adverteren uw diensten bij hun lokale vestigingen.

Het ontwerpen van een logo en kleurenschema voor uw koplamp restauratie bedrijf. Dit zal u helpen een merk te creëren. Ook op deze logo en deze kleuren op alle marketing materiaal.

Bedenk wat u wilt communiceren over uw bedrijf bij het kiezen van de kleuren en het logo. Blauw geeft veiligheid en betrouwbaarheid, die mensen op zoek naar auto's. Geel is de aandacht trekken en bootst de kleur van de koplampen. Groen is avontuurlijk en is op moderne VW Beetle advertenties. De meeste klanten zullen snap-second beslissingen te nemen op basis van vluchtige indrukken, zodat deze goed te beheren.

Print brochures en een website uit te leggen wat u te bieden. Be beknopt. Niemand vindt het leuk om veel tekst te lezen. Onder andere veel foto's. Huur een professionele fotograaf, of een getalenteerde student fotografie op zoek naar extra geld, over te nemen voor en na foto's die u wilt gebruiken in uw materiaal.

Bepaal uw doelgroep. Kijk naar je huidige klantenbestand, indien van toepassing, om te zien wat gelijkenissen zij delen. Kijk naar uw concurrent klantenbestand en vraag jezelf af wat bepaalt of doelgroep. Analyse van de voordelen van de koplamp restauratie en vraag jezelf af, die nodig zou kunnen hebben die voordelen: oldtimer collectoren, misschien, of mensen met een oudere auto's waarvan de koplamp covers zijn troebel of mistig door de jaren heen.

Beslissen of u wilt een dienstverlener die koplampen herstelt, of een leverancier van koplamp-restauratie producten, of beide te worden.

Als u een leverancier van koplamp restauratie producten geworden, een ontmoeting met kopers voor grote retailers zoals Walmart, Kmart, Target, en supermarktketens, evenals belangrijke auto-industrie retailers zoals Pep Boys, Advance Auto Parts en dammen. Onderhandelen met deze kopers om uw producten te krijgen op hun schappen.

Als u een service provider, maar bieden niet uw eigen merk van de producten, onderhandelen met uw leverancier van koplamp restauratie producten, zoals 3M, Meguiar of Permatex, om te zien of zij uw diensten in alle reclame die zij doen in uw omgeving zal bevorderen , in ruil voor je het ondertekenen van een exclusieve leverancier overeenkomst.

Start een website waarop u verkoopt koplamp restauratie producten, reclame maken voor uw dienst, of allebei. Kies een domeinnaam die relevant, doorzoekbare woorden (zoals "koplamp" "verbetering" of "herstel") omvat, en onder meer relevante, doorzoekbare woorden hoog in uw tekst.

Stuur monsters van uw koplamp restauratie producten op beoordelingen, zoals de schrijvers van headlightrestoration.org, een website gewijd aan de herziening van diverse koplamp restauratie producten.

Als alternatief, als je een koplamp restauratie dienst waarin mensen brengen u hun auto's te beheren en om de werkzaamheden uit te voeren, een artikel schrijven voor de website of voor andere auto-websites en tijdschriften wervend de voordelen van het hebben van professionele restauratie uitgevoerd. Aangezien de meeste van uw klanten zullen komen uit uw omgeving, te schrijven voor zo veel lokale auto-blogs, websites en tijdschriften als je kunt vinden.

Bericht flyers in autoservise bedrijven zoals Meineke of Jiffy Lube als je diensten aanbieden die niet concurreren met de auto-bedrijf (zoals Jiffy Lube) waarop u adverteert. Praat met de medewerkers er om hen bewust te maken van uw professionele restauratie dienst te maken, zodat ze klanten kunnen verwijzen naar jou. Als u een product te verkopen, maar geen diensten te verkopen, overweeg dan reclame via de auto-dienstverlenende bedrijven of onderhandelingen met de bedrijven om uw product in voorraad hebben op hun locaties.

Promoot uw diensten op Craigslist als je bieden professionele restauratie diensten. Onderzoeken of je stad kunt u adverteren via weerbestendig tekenen verbonden aan telefoonpalen, en als uw stad laat u toe om dit te doen, doe het.

Bezoek conferenties en verenigingen van mensen en groepen die zich in uw doelgroep, zoals een antieke auto verzamelaar conferentie.

Maak een Facebook-pagina, Twitter-account en andere sociale media, en vraag bestaande klanten naar 'vriend' van uw bedrijf om deel te nemen aan social media marketing.

Verzamel namen en e-mailadressen van alle klanten, zodat u een solide databank kan hebben. E-mail deze klanten af ​​en toe, maar niet al te vaak, vooral als je een verkoop kan bieden of deal. In de e-mail, tout de voordelen van regelmatig betrokken zijn bij koplamp restauratie. Moedig klanten proactief zorgen voor hun koplampen niet langzaam troebel of mistig geworden na verloop van tijd door gebruik te maken koplamp restauratie producten een keer per jaar.

Aanbod "no-brainer" upsells, upsells dat zo'n goede deal dat de klant niet kan weigeren zijn. Bijvoorbeeld, als u een professionele restauratie dienst draaien, bieden een zeer wenselijk merk van koplamp product slechts marginaal duurder dan een veel lagere kwaliteit merk van de koplamp product.

Bied uw klanten gratis diensten of producten, zoals een korting bumper reparatie of voorruit kras reparatie voor elke koplamp restauratie, als je de mogelijkheid om dat te doen.

Share This Post