Index / Tuin / Hoe de macht Seed een Lawn

Share This Post

Tuin

Hoe de macht Seed een Lawn

Vermogen zaaien vereist een machine die zaaien combineert met verticale maaien. Omdat de zaaimachine beweegt over het gazon, het creëert gaten en plaatst een zaad in elk gat. Dit komt de tuinman door precies het planten van de loting op de juiste die

AdvertisementVermogen zaaien vereist een machine die zaaien combineert met verticale maaien. Omdat de zaaimachine beweegt over het gazon, het creëert gaten en plaatst een zaad in elk gat. Dit komt de tuinman door precies het planten van de loting op de juiste diepte. Wijzigen of eventuele problemen die je hebt met de bodem op te lossen. Zodra graszaad is vastgesteld, is het moeilijk om een ​​plaag of onkruid problemen oplossen. Door het gebruik van een power-seeding machine, kunt u gelijkmatig bedekken uw tuin met gras zaad.

Wat je nodig hebt

 • Vermogen zaaimachine

  landbouwer

  Hark

  Vuil

  graszaden

  Compost

  Tuinslang

Huur een vermogen zaaimachine van uw lokale tuinieren levering winkel of bouwmarkt. In het algemeen kan je een power zaaimachine huren voor een dag of een paar dagen, afhankelijk van de grootte van de werf.

Tot aan de werf met een helmstok te breken eventuele klonten die groter zijn dan een halve dollar zijn. Verwijder eventuele andere vegetatie of onkruid door het graven met een schop of trekken met de hand.

Niveau de werf met de achterkant van een hark. vuil te voegen in gebieden die niet zijn niveau of gaten. Vermogen zaaimachines moet een vlakke ondergrond om de juiste zaden te verspreiden. Water de tuin voor drie dagen in een rij voorafgaand aan het zaaien.

Giet de zaden in de macht zaaimachine. Het bedrag dat per 1.000 vierkante voet yard ruimte die je zaden te verspreiden is afhankelijk van de grassoort. Zo moet raaigras worden geplant 8 tot 10 pond per 1000 vierkante voet, terwijl bermuda gras per 1.000 vierkante voet moeten worden geplant 1-2 pond.

Duw de kracht zaaimachine heen en weer over uw gazon. Rake 1/4 inch van compost over de graszaad. Water het gebied grondig.

Hints

Broadcast zaden in gebieden die te klein zijn voor de kracht zaaimachine zijn.

Vermijd het branden van graszaad door af te zien van bemesting op het moment van zaaien.

Share This Post