Index / tech / Hoe de Low Level inkt Waarschuwing voor Dell inktcartridges Fix

Share This Post

tech

Hoe de Low Level inkt Waarschuwing voor Dell inktcartridges Fix

Sommige van de Dell-cartridges geven de indruk op de printer software die ze ofwel bijna leeg of helemaal leeg. Hoewel dit hinderlijk kan zijn, is het zeer gemakkelijk om dit te verhelpen door het maken van enkele kleine aanpassingen in de map "Print

Advertisement

Sommige van de Dell-cartridges geven de indruk op de printer software die ze ofwel bijna leeg of helemaal leeg. Hoewel dit hinderlijk kan zijn, is het zeer gemakkelijk om dit te verhelpen door het maken van enkele kleine aanpassingen in de map "Printers en faxapparaten" op Windows XP. De stappen hieronder kunnen u helpen verzorgen van deze kwestie.

Klik op "Start" in de linker bovenhoek van uw scherm.

Kies voor "Printers en faxapparaten" in het rechter paneel. U kunt ook naar de map printer door te klikken op "Control Panel" en het lokaliseren van de map vanaf daar.

Vind het pictogram van uw Dell-printer als je eenmaal in de map "Printers en faxapparaten".

Selecteer de "File" optie in de navigatiebalk aan de bovenkant van het scherm. Zodra de pull-down menu verschijnt, selecteert u "Voorkeuren voor afdrukken."

Kies het tabblad dat zegt: "Geavanceerde opties." Zodra je dit hebt gekozen, kiest u 'Meer opties' om te beginnen met het maken van aanpassingen voor uw printer.

U kunt kiezen uit twee opties als je eenmaal in het vak "Meer opties". Uw keuzes zal zijn om nooit de status afdrukken weer te geven of om de afdrukken van de status geminimaliseerd in de taakbalk weer te geven.

Druk op "OK" om af te sluiten van dit vak. Druk vervolgens op "OK" om af te sluiten van het volgende vak. Sluiten van de resterende vensters en je zal dan worden gedaan met de aanpassingen.

Share This Post